Antwoord Orakel: is het Ja of Nee?

Stel elke vraag die je maar wilt! Formuleer jouw vraag op zo'n manier, dat het antwoord "ja" of "nee" kan zijn. Kies de Tarot Wijze uit die jou nu het meest aanspreekt en bereid je voor op soms onverwachte antwoorden.

Aan wie wil je jouw vraag stellen? Je kunt ook aan elke wijze dezelfde vraag stellen, zodat je meerdere visies op dezelfde situatie krijgt.

Dit Antwoord Orakel is bedoeld als aanwijzing. Deze kan je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem bij belangrijke levensvragen contact op met een medium, helderziende of paragnost

Aan welke Tarot-Wijze wil je nu jouw vraag stellen? Maak jouw keuze:

De Tarot-Kring geeft antwoord op al je vragen.

De Kring van Tarot Wijzen helpt je met hun antwoorden en inzichten. Iedere Wijze doet dit vanuit een eigen karakter en representeert de unieke kwaliteiten die hem of haar eigen zijn. Je vraag wordt benaderd vanuit verschillende kanten en zo krijg je een brede en soms humoristische kijk op een situatie die je uitnodigt om te relativeren. De Dwaas verwoordt zijn wijsheid heel anders dan de Heremiet dat doet. De lieflijkheid van de Hogepriesteres vult aan, wat voor de Keizer minder belangrijk is. De Geliefden gebruiken graag wat humor om de relatieve kant van de dingen te laten zien. De Magiër vraagt je om zijn antwoorden te laten inwerken voordat je er iets mee doet. Wil je nog meer informatie die je vraag belicht? Dan is het aan te raden om ook de Koning , de Koningin , de Ridder en de Schildknaap aan het woord te laten. Soms krijg je niet het antwoord dat je zou verwachten. Haak dan niet meteen af, maar kijk juist dan naar welke boodschap er voor jou in is weggelegd.