Beschermengel van Kreeft

Aartsengel Gabriël beschermt mensen met sterrenbeeld Kreeft

Je vindt op deze pagina:

Het Engelenorakel, speciaal voor Kreeft
Aartsengel Gabriël beschermt je en helpt je. Stel in jezelf duidelijk jouw vraag en formuleer deze zo, dat het antwoord "Ja" of "Nee" kan zijn.

Het Liefdesorakel, voor alle sterrenbeelden
Stel je vraag aan de Aartsengel Raphaël. Liefdevol geeft hij je antwoord. Je mag elke vraag stellen die over Liefde of Relatie gaat.

Het Werkorakel, voor alle sterrenbeelden
Stel je vraag aan de Aartsengel Chamuël. Je mag elke vraag stellen die over Werk en Carrière vlak gaat.

Het Match Orakel, speciaal voor Kreeft
Ben je benieuwd met welk sterrenbeeld jij vandaag de beste Match hebt? Doe dan het Match Orakel.

Inzicht van Aartsengel Gabriël voor sterrenbeeld Kreeft
Wil je meer weten over jezelf en de hulp die je krijgt? Lees dan wat hij je nog te zeggen heeft.

Drie Engelen Orakels voor sterrenbeeld Kreeft

Stel je "Ja" "Nee" vraag

Engel Gabriël zegt tegen Kreeft:

Random Ram

Stel je vraag over Liefde of Relatie

Engel Raphaël zegt tegen Kreeft:

Random Stier

Stel je vraag over Werk

Engel Chamuël zegt tegen Kreeft:

Random Tweeling

Astrologisch Match Orakel voor sterrenbeeld Kreeft

Wat is vandaag de beste Astrologische Match voor jou?

Welk sterrenbeeld past vandaag het beste bij jou? Doe het orakel en ontdek jouw beste Match voor vandaag!

Match Orakel voor Kreeft

Random Kreeft

Aartsengel Gabriël helpt en steunt Kreeft op volgende wijze

Lief, gevoelig & onzeker....

De aartsengel Gabriël helpt je door je meer zekerheid te geven. Hierdoor ontdek je jouw kracht en kun je anderen beter begeleiden.

Aartsengel Gabriël voor Kreeft

Beschermen & koesteren...

Je vindt het fijn om anderen te verzorgen. Aartsengel Gabriël helpt je om meer in jezelf te gaan vertrouwen en ook te durven nemen.

Aartsengel Gabriël en Kreeft

Ambitieus & scherpzinnig...

Je wordt door jouw astrologische Engel geholpen. Jouw creativiteit wordt aangewakkerd en je ontdekt jouw talenten en mogelijkheden.

Aartsengel Gabriël Kreeft

Astrologische Engelen orakels - Alle sterrenbeelden

Wist je dat...

engel gabriel en kreeft

Engel Gabriël Affirmatie: "Ik zet mijn creatieve ideëen om in aardse vorm"

Net zoals onze aardse atmosfeer bestemd is voor alles dat leeft, zo is ook elke Engel verbonden met elk wezen op aarde, ongeacht vorm, ras of sterrenbeeld. Bescherming van Gabriël beperkt zich niet tot het sterrenbeeld Kreeft. De astrologische setting van Kreeft is echter specifiek verbonden met de speciale missie van Aartsengel Gabriël. Je zou kunnen zeggen, dat Gabriël's opdracht een focus heeft op Kreeft, terwijl zijn invloed tegelijkertijd aanwezig en toegankelijk is voor alle levende wezens.

Gabriel: Engelenkaart van Zekerheid

Gabriël is waarschijnlijk de bekendste van de twaalf Aartsengelen, omdat hij in de Bijbel de komst van Jezus aankondigde. Daarom kreeg hij de bijnaam "Boodschapper" en dat is dan ook de rol die hij dagelijks voor ons op zich neemt. De Aartsengel Gabriël weet ons en Kreeft op het juiste spoor te zetten in tijden van twijfel of diepe onzekerheid. Hij laat ons zien, welke weg we moeten inslaan. Hij is de beschermheer van kunstenaars en scheppers en begeleidt hen in de expressie van hun creativiteit.

Gabriël: Engelenkaart van zwangerschap en kinderen

Aartsengel Gabriël is begiftigd met een krachtige energie, die je goed kunt voelen als je hem oproept. Hij is een wezen van licht dat zeer aandachtig naar je luistert en je in staat stelt je open te stellen voor een wereld van mogelijkheden. Natuurlijk is de Gabriël, gezien zijn rol bij Maria en Jozef, ook de vertrouwenspersoon van ouders en kan hij een grote rol spelen in de conceptie van een kind of tijdens een adoptieproces.

Gabriël: Engelenkaart van heldere keuzes

Je kunt verbinding maken met de energie van Gabriel wanneer je verward bent of iets niet duidelijk krijgt voor jezelf.In tijden van onzekerheid, zal hij ons en Kreeft in het bijzonder, begeleiden en je aansporen om de juiste keuzes te maken. Meestal zullen de boodschappen van Gabriel je in de vorm van gevoelens bereiken. Als je vragen hebt, zal het antwoord plotseling en helder in je opkomen.

Gabriël: Engelenkaart van Creativiteit

Creativiteit in de breedste zin van het woord, is het werkveld van Gabriël. Hij presenteert zich op een natuurlijke manier aan kunstenaars die inspiratie zoeken en zijn eenvoudige aanwezigheid stimuleert hun creativiteit. Als boodschapper van het Goddelijke, is hij ook de bondgenoot van ieder die communicatie gebruikt als belangrijk middel, zoals leraren, sprekers, therapeuten etc. Het koperen licht vertegenwoordigt de Aartsengel Gabriël, en door het te visualiseren kun je gemakkelijker verbinding maken met zijn energie.

© 2018 Horoscoop Orakel