Beschermengel van Maagd

Aartsengel Metatron beschermt mensen met sterrenbeeld Maagd

Je vindt op deze pagina:

Het Engelenorakel, speciaal voor Maagd
Aartsengel Metatron beschermt je en helpt je. Stel in jezelf duidelijk jouw vraag en formuleer deze zo, dat het antwoord "Ja" of "Nee" kan zijn.

Het Liefdesorakel, voor alle sterrenbeelden
Stel je vraag aan de Aartsengel Raphaël. Liefdevol geeft hij je antwoord. Je mag elke vraag stellen die over Liefde of Relatie gaat.

Het Werkorakel, voor alle sterrenbeelden
Stel je vraag aan de Aartsengel Chamuël. Je mag elke vraag stellen die over Werk en Carrière vlak gaat.

Het Match Orakel, speciaal voor Maagd
Ben je benieuwd met welk sterrenbeeld jij vandaag de beste Match hebt? Doe dan het Match Orakel.

Inzicht van Aartsengel Metatron voor sterrenbeeld Maagd
Wil je meer weten over jezelf en de hulp die je krijgt? Lees dan wat hij je nog te zeggen heeft.

Drie Engelen Orakels voor sterrenbeeld Maagd

Stel je "Ja" "Nee" vraag

Engel Metatron zegt tegen Maagd:

Random Ram

Stel je vraag over Liefde of Relatie

Engel Raphaël zegt tegen Maagd:

Random Stier

Stel je vraag over Werk

Engel Chamuël zegt tegen Maagd:

Random Tweeling

Astrologisch Match Orakel voor sterrenbeeld Maagd

Wat is vandaag de beste Astrologische Match voor jou?

Welk sterrenbeeld past vandaag het beste bij jou? Doe het orakel en ontdek jouw beste Match voor vandaag!

Match Orakel voor Maagd

Random Kreeft

Aartsengel Metatron helpt en steunt Maagd op volgende wijze

Perfectionistisch & kritisch (vooral voor jezelf...)

De aartsengel Metatron helpt je om makkelijker te herkennen wat écht belangrijk is. Je bent volmaakt en hoeft niet perfect te zijn!

Aartsengel Metatron voor Maagd

Zorgzaam & zacht...

Je bent erg behulpzaam en zorgzaam. Aartsengel Metatron helpt je naar een hoger level. Je gevoeligheid wordt nog sterker.

Aartsengel Metatron en Maagd

Bescheiden, gevoelig, eerlijk....

De engel Metatron helpt je door jouw intuïtie meer richting te geven en er op te vertrouwen. Hij helpt je ook om krachtiger aanwezig te zijn!

Aartsengel Metatron Maagd

Astrologische Engelen orakels - Alle sterrenbeelden

Wist je dat...

engel metatron en maagd

Engel Metatron Affirmatie: "Ik stel me open voor spirituele inzichten" en "Ik stel prioriteiten"

Net zoals onze aardse atmosfeer bestemd is voor alles dat leeft, zo is ook elke Engel verbonden met elk wezen op aarde, ongeacht vorm, ras of sterrenbeeld. Bescherming van Metatron beperkt zich niet tot het sterrenbeeld Maagd. De astrologische setting van Maagd is echter specifiek verbonden met de speciale missie van Aartsengel Metatron. Je zou kunnen zeggen, dat Metatron's opdracht een focus heeft op Maagd, terwijl zijn invloed tegelijkertijd aanwezig en toegankelijk is voor alle levende wezens.

Metatron: Engelenkaart van de Aardse Engel

Samen met Sandalphon is Metatron een van de weinige Aartsengelen wiens naam niet eindigt op "el", wat God betekent in het Hebreeuws. Die afwijking heeft te maken met zijn verleden. Voordat Metatron een Aartsengel werd, leefde hij op aarde. Daarom is hij in staat om de problemen waar wij en Maagd mee te maken hebben, te begrijpen en kan hij dagelijks van grote hulp zijn.

Metatron: Engelenkaart van de onbeperkte mogelijkheden

Zijn verleden op onze aarde belet Metatron niet om een ongelooflijk hoge zuiverheidsgraad te bezitten die hem toegang geeft tot de hoogste sferen. Daarom kan Metatron ons de hogere werelden leren begrijpen. Hij stelt ons in staat om een wereld te scheppen naar ons eigen beeld en onze eigen wensen. De energie die Metatron overbrengt, nodigt ons zelfs uit om een nieuw universum te scheppen. De kleur van Metatron is donkergroen. De Toermalijn (edelsteen) is bijzonder effectief bij het aanroepen van Metatron.

Metatron: Engelenkaart van de ideale Gesprekspartner

De energie van Aartsengel Metatron is krachtig en overstijgt de aardse en spirituele sferen. De unieke status die hem door zijn menselijk verleden is toegekend, maakt hem tot onze ideale gesprekspartner wanneer we ons door onze verlangens willen laten leiden. Hij is in staat om in te grijpen in bepaalde karmische levens en de gevolgen ervan te veranderen. Metatron zal je helpen je te ontdoen van de laagste energieën om toegang te krijgen tot hoger begrip.

Metatron: Engelenkaart van de spirituele Leraar

Aartsengel Metatron is een spirituele leraar; een gids van hemels begrip die er perfect in slaagt zijn kennis over te brengen op de mensen die een beroep op hem doen. Hij besteedt speciale aandacht aan kinderen, of mensen die gevoelig zijn voor esoterie. Hij is een uitstekende Leraar die zowel de materiele als de spirituele gebieden perfect beheerst en een grondige kennis van de mystiek weet over te brengen aan degenen die bereid zijn om zijn kennis te accepteren.

© 2018 Horoscoop Orakel