Beschermengel van Ram

Aartsengel Ariël beschermt mensen met sterrenbeeld Ram

Je vindt op deze pagina:

Het Engelenorakel, speciaal voor Ram
Aartsengel Ariël beschermt je en helpt je. Stel in jezelf duidelijk jouw vraag en formuleer deze zo, dat het antwoord "Ja" of "Nee" kan zijn.

Het Liefdesorakel, voor alle sterrenbeelden
Stel je vraag aan de Aartsengel Raphaël. Liefdevol geeft hij je antwoord. Je mag elke vraag stellen die over Liefde of Relatie gaat.

Het Werkorakel, voor alle sterrenbeelden
Stel je vraag aan de Aartsengel Chamuël. Je mag elke vraag stellen die over Werk en Carrière vlak gaat.

Het Match Orakel, speciaal voor Ram
Ben je benieuwd met welk sterrenbeeld jij vandaag de beste Match hebt? Doe dan het Match Orakel.

Inzicht van Aartsengel Ariël voor sterrenbeeld Ram
Wil je meer weten over jezelf en de hulp die je krijgt? Lees dan wat hij je nog te zeggen heeft.

Drie Engelen Orakels voor sterrenbeeld Ram

Stel je "Ja" "Nee" vraag

Engel Ariël zegt tegen Ram:

Random Ram

Stel je vraag over Liefde of Relatie

Engel Raphaël zegt tegen Ram:

Random Stier

Stel je vraag over Werk

Engel Chamuël zegt tegen Ram:

Random Tweeling

Astrologisch Match Orakel voor sterrenbeeld Ram

Wat is vandaag de beste Astrologische Match voor jou?

Welk sterrenbeeld past vandaag het beste bij jou? Doe het orakel en ontdek jouw beste Match voor vandaag!

Match Orakel voor Ram

Random Kreeft

Aartsengel Ariël helpt en steunt Ram op volgende wijze

Vindingrijk & eigenwijs....

Aartsengel Ariël helpt je om dingen op intuïtieve wijze aan te pakken, zodat jouw talenten volop ontwikkelen met Eigen Wijsheid.

Aartsengel Ariël voor Ram

Vurig, impulsief en naïef...

Je zit vol vuur en passie! Aartsengel Ariël helpt je om naïviteit te transformeren naar doordachte moedigheid.

Aartsengel Ariël en Ram

Vrij & onafhankelijk...

Je houdt van vrijheid en avontuur. Engel Ariël leert je om je thuis te voelen in jezelf. Je ervaart dan altijd vrijheid, ongeacht plaats.

Aartsengel Ariël Ram

Astrologische Engelen orakels - Alle sterrenbeelden

Wist je dat...

engel ariel en ram
Engel Ariël Affirmatie: "Ik realiseer mijn wensen en doelen op een liefdevolle manier"

Net zoals de atmosfeer om de aarde bestemd is voor alles dat hier leeft en bestaat, zo is ook elke Engel verbonden met elk wezen op aarde, ongeacht vorm, ras of sterrenbeeld. De bescherming van en steun door Arïel beperkt zich dus niet tot het sterrenbeeld Ram. De astrologische setting van Ram is echter specifiek verbonden met de kern-eigenschappen en speciale missie van de Engel Arïel. Je zou kunnen zeggen, dat Arïel's opdracht een focus heeft op Ram, terwijl zijn invloed tegelijkertijd aanwezig en toegankelijk is voor alle levende wezens.

Arïel: Engelenkaart van Schoonheid en Goedheid

De engel Ariël verlicht het lot van zijn beschermelingen en Ram in het bijzonder. De kwaliteit en invloed hebben betrekking op het ontdekken van de schoonheid en de goedheid van deze wereld. Arïel toont sterrenbeeld Ram wat hij/zij al bezit en wat er echt nodig is. Hij openbaart je de kracht van liefde die je in je hebt en de kracht die je hebt om liefde te belichamen en het te laten stromen in en buiten je.

Arïel: Engelenkaart van het Hart

"Leer om naar anderen te luisteren met het hart en niet met het verstand”.
De engel Ariël geeft je de helderheid en het onderscheidingsvermogen om de specifieke kwaliteiten (schoonheid en goedheid) goed te gebruiken, zodat je ze niet gebruikt voor persoonlijke doeleinden. Liefde is een kostbaar geschenk dat we moeten geven aan degenen die het echt nodig hebben en niet aan degenen die het gebruiken om anderen te manipuleren. De engel Ariël vertelt ons: "Leer om naar anderen te luisteren met het hart en niet met het verstand”. Er zijn veel mensen die, in naam van de liefde, anderen manipuleren en in slaap sussen door in te spelen op hun fantasie. Liefde is de grootste energie van Licht die je ontvangt. De boodschap aan de mensen en Ram is dan ook: "Je bent liefde. Verspreid die liefde over de Aarde".

Arïel: Engelenkaart van onvoorwaardelijke Liefde

“Liefde opent alle deuren als je weet wat Liefde is”.
De engel ARriël dringt er altijd bij ons op aan, de ander met liefde te bejegenen, maar ook de deuren te sluiten als de tijd daar is. Liefde is voor sommigen synoniem aan verleiding. Maar verleiding is altijd voorwaardelijk, terwijl echte Liefde onvoorwaardelijk is. Liefde opent altijd alle deuren, vooral die van vereniging met onze oorspronkelijke Bron of God.

Arïel: Engelenkaart van Liefde op Aarde

De Engel Ariël laat zien dat de toepassing van de Wetten van Liefde om ons heen plaats vindt in materie en dat de sleutel tot realisatie daar ligt. Hoe meer we onszelf bevestigen in de bewuste materie en in het bewustzijn, hoe meer we Licht zijn. We zijn dan in echte overeenstemming met het Leven, en het Leven kan zijn geheimen aan ons toevertrouwen en deuren openen naar de subtiele werelden die aan de bron van het leven zélf liggen.

© 2018 Horoscoop Orakel