Erkende Mediums, Paragnosten & Helderzienden

Bij Horoscoop Orakel kun je terecht voor je gratis daghoroscoop , gratis tarot dagkaart en een steeds meer groeiend aantal gratis tarotleggingen en orakels . Een speciaal plekje wordt ingenomen door de door Horoscoop Orakel geselecteerde erkende mediums, paragnosten en helderzienden . Je kunt bij Horoscoop Orakel dus zowel terecht voor een plezierige, onderhoudende en leerzame vorm van zelfhulp op tal van gebieden, als voor persoonlijke live consulten via onze spirituele bellijn. De consulenten heten je welkom met al je vragen over relaties , liefde , verliefdheid, werk, toekomst en financiën .

Paranormaal consult: Een brug naar Inzicht

Er zijn altijd wel momenten in ons leven die om meer innerlijke aandacht vragen en ons zelfs dwingen om naar onszelf te kijken. We beginnen ons bezig te houden met diepere vragen met betrekking tot onze levensinhoud. Vervul ik de dromen en wensen die ik ooit had? Zal ik de liefde van mijn leven vinden? Misschien zijn we teleurgesteld over onze relaties , ons liefdesleven of ons werk en zien we dat we veel dingen eigenlijk anders en beter zouden willen? Vermomd als ongeluk, droefheid of leegheid, zijn het bijzondere en belangrijke momenten in het leven. Het is vaak de opmaat naar spiritualiteit. Tegelijkertijd zijn deze momenten beslissende keerpunten waarin we ons eerst vast voelen zitten. Gaandeweg ontstaat er een tunnelvisie en heb je iets of iemand nodig om je eruit te trekken. Als je geluk hebt, kom je iemand tegen die je weer laat zien dat de buitenwereld vol ruimte en mogelijkheden zit. Een consult met een medium, paragnost, helderziende of paranormaal counselor kan je helpen beperkte visies te herkennen en je vertellen hoe je toekomst eruit kan zien als je zelf iets onderneemt om je leven nu in de hand te nemen. Een consult met een paranormaal begaafd consulent, kan je helpen om mentaal en emotioneel op orde te komen. Om je mogelijkheden te kunnen zien, moet je allereerst je innerlijke balans terug vinden.

Een medium raadplegen is een kans om te helen

Een live consult met een medium of paragnost is een unieke manier om je vragen en zorgen op een rijtje te zetten terwijl je op hetzelfde moment inzicht en helderheid krijgt. We weten allemaal dat het opschrijven van wat er in je leeft, heel erg helpt om je hoofd en hart op orde te brengen. Je kunt het vergelijken met je spijsverteringsorganen, waar alles moet worden gescheiden en verdeeld om je gezondheid in stand te houden. Zo gaat het ook als het gaat om het loslaten van oude gewoonten en zorgen. Door los te laten schep je meer en nieuwe ruimte en sta je open voor nieuwe kansen. Het is iets, dat je jezelf kunt geven. Creëer een bredere visie van jezelf en je toekomst en gebruik de nieuwe informatie die jouw medium, paragnost of helderziende jou kan geven.

Hoe kan een paranormaal consulent dingen over mij weten?

Voor een paranormaal consulent, is je naam, je stem en je vraag voldoende om af te stemmen op jouw essentiële energieën. We herkennen een boom aan zijn vorm, kleuren en geur. Een medium of helderziende herkent jouw energieën op dezelfde manier aan de hand van jouw vragen over relaties, liefde, het verlies van een dierbare, je werk of financiele zaken. Jouw energieën zijn voor de consulent als de verschillende smaken van een maaltijd. Hij of zij kan die smaken herkennen omdat er scholing, training en ervaring aan vooraf is gegaan. Een consulent moet op de eerste plaats een gave hebben, maar medeleven en een hulpverlenende inborst hebben, zijn net zo belangrijk.

Lees ook:
Over Ons
Wat is een Orakel?
Antwoorden en inzichtenErkende Mediums, Paragnosten & Helderzienden

Alle Orakels en Tarotleggingen zijn bedoeld als aanwijzing. Zij kunnen je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem bij belangrijke levensvragen contact op met een medium, helderziende of paragnost