Alle Liefdes Orakels op een rij

Alle Liefdes orakels zijn bedoeld als aanwijzing. Deze kunnen je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem bij belangrijke levensvragen contact op met de live mediums van onze helderziende hulplijn.

NIEUW: Soulmates Orakel

NIEUW: Liefdesbrief


Liefde & Relatie Orakels

Liefde & Relatie Orakels

Liefdes Orakel - Als je een vraag hebt over Liefde en/of relatie, doe dan dit orakel.
Liefdes Match - Wil je weten of jullie bij elkaar passen? Doe de Liefdes Match.
Relatie Orakel - Het Relatie Orakel onthult jullie zwakke plek en heeft een oplossing.
Liefdes Tendens - Hoeveel Liefde laat je vandaag toe in jouw leven?
Partnerspel - Hoe goed kennen jullie elkaar? Doe het Partnerspel en ontdek elkaar.
Liefdesbrief Orakel - Er is een Liefdesbrief voor jou onderweg. Open hem nu!
Soulmates Orakel - Zijn jullie Tweelingzielen of Soulmates? Ontdek het nu!

Liefde & Relatie Overig

Astrologie & Liefde Orakel - Wil je weten wie er bij jou past? Bekijk het op deze pagina.
Relatie Tarot Legging - Durf je dieper naar jullie relatie te kijken...? Doe de legging!

Wist je dat...?


Liefde & Relatie Psychologie-Special

Je hebt net iemand ontmoet, en de volgende date komt eraan. Als je elkaar niet kent, kan het begin soms een beetje moeilijk zijn. Om alle kansen aan je kant te zetten en ervoor te zorgen dat je vanuit een goede basis vertrekt, helpt deze Liefde & Relatie Psychologie Special je een beetje verder.

Blijf gefocust op jezelf!

Weten wat je wel en niet wilt is een vereiste om op de juiste manier een relatie aan te gaan. Stel jezelf de volgende vragen: Wat is belangrijk voor mij? Wat wil ik nu echt en wat heb ik nodig? Ben je ervan bewust, dat de "ideale" man of vrouw niet bestaat. We moeten dus aandacht besteden aan onze verbeelding, aan de fantasieën die we hebben. Als we te veel van de ander verwachten, zal hij of zij bang worden en vluchten. Je moet het jezelf makkelijk maken en je voeten stevig op de grond houden. Het hebben van te veel verwachtingen genereert noodzakelijkerwijs te veel eisen waaraan geen man of vrouw kan voldoen. Hoewel ware liefde mogelijk is, is 'het zoeken naar ware liefde' al schadelijk voor de relatie, omdat je vast zit in je verwachtingen. Voordat je een nieuwe relatie aangaat, moet je weten wat je echt wilt, zonder de lat te hoog te leggen.

Besteed aandacht aan wat er gebeurt
De woorden die je gebruikt zijn net zo belangrijk als de manier waarop je je ermee uitdrukt. Ben je bewust van de gewaarwordingen die je in je lichaam ervaart. Je moet zowel naar jezelf als naar de ander luisteren. Ben niet alleen maar in de "luister-modus" en probeer niet "te veel te behagen". Het gevaar bestaat dat je jezelf vergeet, wat niet gunstig is voor verdere ontwikkelingen. De tijd nemen is noodzakelijk om elkaar beter te leren kennen. Vrouwen willen vaak horen "ja, we zijn een koppel", en mannen willen of kunnen dat vaak niet in woorden uitdrukken. Aan de andere kant laten de meeste mannen het wel zien en het is genoeg om je ogen te openen om te weten of je belangrijk voor hem bent of niet; hij geeft je regelmatig iets nieuws, op zaterdagavonden brengt hij de avond door met je en niet met iemand anders, hij laat een voetbalwedstrijd schieten om tijd met je door te brengen ....

Vertrouwen opbouwen
Elke man is anders en stuurt zijn eigen signalen, dus houd een oogje in het zeil! Vertrouwen wordt beetje bij beetje opgebouwd en bepaalde tekenen zijn geruststellend, zoals het feit dat hij je berichten beantwoordt, dat hij je vragen stelt over jouw week als je hem een paar dagen niet hebt gezien. Vertrouwen wordt opgebouwd, als hij interesse toont, vragen heeft over wie je werkelijk bent, wat je voelt en of hij zelf intieme en gevoelige dingen deelt. Beetje bij beetje, zul je groeien in elkaars intimiteit, maar wees geduldig genoeg!

Neem de tijd om jezelf te ontdekken!
Wacht om over liefde te praten. Er zijn veel alternatieve onderwerpen om over te praten: wat we zijn, onze waarden, onze manier van leven, onze projecten, onze verlangens... Vergeet niet om de ander ook te laten praten (zelfs als je heel praatgraag bent!), om te ontdekken wie hij werkelijk is.

Voor relaties

Negatieve gevoelens

Opgebouwde frustratie

Niemand ziet graag dat persoonlijke problemen de buitenwereld in worden gebracht. Dat geldt in nog grotere mate voor problemen die in een relatie kunnen ontstaan. In periodes dat er scheuren in een relatie ontstaan, blijven dezelfde vragen in iemands hoofd rond gaan. De meest voorkomende thema’s worden verwoord door vragen als: “Is dit het leven waar ik ooit van heb gedroomd?” “Is mijn partner werkelijk degene die ik voor mezelf had gewenst?” “Waarom is er zo weinig communicatie tussen ons?” “Hoe kan het, dat we elkaar niet begrijpen?” De meeste relatieproblemen zijn niet plotseling ontstaan. Het gaat meestal om een optelsom van vaak voorkomende ergernissen en kleinere onenigheden die leiden naar een uiteindelijke breuk. Daarbij kunnen we zien, dat niet met elkaar gedeelde negatieve gevoelens makkelijk kunnen leiden naar onnodige escalaties. Wat in wederzijdse communicatie had kunnen worden opgelost middels eerlijke en open gesprekken, heeft zich opgestapeld en verzameld en het gevolg is een reeks van gevoelens die in de loop der tijd moeilijk kunnen worden losgelaten en opgelost.

Misverstanden zijn heel normaal
Uit onderzoek is gebleken, dat de meerderheid van relationele conflicten te wijten is aan simpele misverstanden. Er wordt te vaak uitgegaan van de aanname, dat we de ander vanzelfsprekend en juist begrijpen en dat we onze gedachten en gevoelens op een voor de ander niet mis te verstane wijze weten over te brengen. Dat is helaas niet het geval. Een goede tip om misverstanden in een relatie te voorkomen is: vragen om meer uitleg en vragen of we de ander wel juist begrijpen. Vraag wat vaker: “Begrijp ik het goed als je ……..bedoelt?” Daarmee openen we ons voor de ander en gaan we er vanuit dat het heel goed mogelijk is, dat we de ander verkeerd begrijpen. Ga dus altijd in gesprek en voorkom onnodige misverstanden en conflicten. Niet met elkaar gedeelde teleurstellingen en misnoegen kunnen eigenlijk alleen maar een zich opbouwend gevoel van pijn veroorzaken. In veel gevallen ervaren beide partners de onmacht om de dingen op te lossen. Als er desondanks genoeg liefde is, is het goed om professionele hulp erbij te halen. Het is niets om je voor te schamen, want zoals het gezegde aangeeft: “Elk huisje heeft zijn kruisje”.

Advies en hulp
Als je spiritueel bent ingesteld, kun je ook oplossingen vinden door een medium, helderziende of paragnost te raadplegen. Vaak zijn dit geschoolde life coaches met een specialisatie op het paranormale vlak. Deze consulenten zijn goed in staat om je verder te helpen, inzicht te geven en van heldere adviezen te voorzien. Bovendien kunnen ze je een visie geven op de toekomst en aangeven welke gezamenlijke weg naar die toekomst de beste is. Een luisterend oor en woorden van begrip en inzicht doen immers wonderen! Je kunt er dus voor kiezen om naast de reguliere hulp, paranormale consulenten te benaderen. Bij Horoscoop Orakel vind je niet alleen liefdes orakels en relatie orakels, tarotleggingen an astrologische horoscoopduidingen, maar ook consulenten die zijn geselecteerd aan de hand van een aantal criteria. De belangrijkste eigenschappen die een consulent van Horoscoop Orakel moet hebben, zijn: hulpvaardigheid, een paranormale of intuïtieve afstemmings-gave en kennis van de spirituele en paranormale wereld.

© 2018 Horoscoop Orakel

relatie