Liefdes Tendens

Hoe groot is vandaag jouw Liefdes Geluk? Klik op het Hart!

Ben je benieuwd of er vandaag veel Liefde op je pad komt? Doe het Liefdes Tendens Orakel om er achter te komen. Het geeft niet als het vandaag een beetje tegen valt. Morgen is er een nieuwe dag die vol Liefde kan zitten! Wil je jouw liefdesleven een boost geven? Lees dan over de Wet van Aantrekking op deze pagina!

De Liefdes Tendens is bedoeld als aanwijzing. Deze kan je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem bij belangrijke levensvragen contact op met een medium, helderziende of paragnost


Klik voor jouw Liefdes Geluk van vandaag

Random Image

Je komt altijd tegen wat speciaal voor jou is weggelegd!

Hoe sta jij in die wereld? Waar sta je voor open en waar sluit jij je voor af? De Liefdestendens geeft aan hoe open je vandaag staat voor jouw eigen hartenergie en de liefde. Dat percentage is een aanduiding voor de warmte en kansen die jij mag toelaten. Hoe dat werkt? Je bent een wezen dat niet alleen bestaat uit een lichaam maar ook uit energieën. Dat wordt ook wel uitstraling of chakra energie genoemd. Als jij je vandaag open voelt, dan zal dat zijn weerslag hebben op wat je vandaag gaat tegen komen. Is je percentage vandaag lager dan je zou willen? Klik dan niet nog een keer, maar vraag jezelf af: “Wat zorgt ervoor dat mijn hart minder open staat”.  Op die manier helpt de Liefdestendens jou om elke dag een beetje meer de leiding te hebben over je hart en open te staan voor de liefde. Ontdek zelf de helpende hand van de Liefdestendens. Wil je meer inzicht in je chakra,s en welke chakra's open staan of gebokkkeerd zijn? Bel dan met een van onze paranormale consulenten. De beste erkende en geselecteerde paragnosten, helderzienden en mediums staan je graag te woord om je verder te helpen.

Wist je dat...?


De Wet van Aantrekking

Een Universele Wet

De Wet van Aantrekking zegt, dat je kunt aantrekken wat je maar wilt. Maar sinds de beroemde wet van aantrekking een wereldwijde trend is geworden (zie bijvoorbeeld het boek "The Secret" van Rhonda Byrne), is de legitieme twijfel er over in even grote mate gegroeid. Immers; als het zo makkelijk zou zijn om alles dat je maar wenst naar je toe te trekken, dan zou dat toch wel algemeen bekend en overal duidelijk zichtbaar zijn! Maar weet je echt hoe de wet van aantrekking werkt? Weet je hoe je de wet op een juiste manier voor jou in werking zet? In de notendop zegt de wet, dat positieve gedachten zorgen voor het leven waar je van droomt en dat je alleen maar om liefdes geluk hoeft te vragen om het te kunnen krijgen. Maar er valt echt nog wel wat te verklaren voordat deze wet ook voor jou tot waarheid kan worden.

Wat is de Wet van Aantrekking?

Fervente aanhangers van de Wet zijn meer en meer overtuigd van de juistheid en legitieme werking ervan. Maar wat is de wet van aantrekking nu precies? Het is een wet die al sinds het begin van het universum bestaat, onafhankelijk van de vormen (zoals de mens) die er sinds de oerknal zijn ontstaan. Of je nu bewust of onbewust de dingen in je leven aantrekt, ook jij gebruikt deze wet of beter gezegd: Ook jij bent een voertuig waarin deze wet werkzaam is. De Wet van aantrekking is niets nieuws en is ook niet recent ontdekt. In tal van oeroude geschriften wordt de wet erkend en beschreven. Of je nu negatieve of positieve gedachten hebt, de wet beantwoordt ze aan de hand van de “aanvraag” die jij naar de kosmos hebt verstuurd. Je gedachten zijn deel van het creatieve universum en als je negatieve gedachten hebt, trek je ook negatieve dingen aan. Omgekeerd geldt hetzelfde voor jouw positieve gedachten. Als je bijvoorbeeld positief denkt over jouw liefdes tendens, dan zal het makkelijker zijn om de juiste levenspartner te ontmoeten.

Aantrekking en Energie

Gedachten zijn vormen die uit energie voortkomen en uit energie bestaan. Een gedachte is simpelweg energie. Er is interactie tussen de energie die we uitstralen en de energieën die ons aan alle kanten omgeven. Sinds het begin van de 20e eeuw zijn er scholen die uitgaan van dit universele beginsel en uitleggen, hoe de kracht van (positieve) gedachten kan worden gebruikt. Het is vooral aan het laat 19e eeuwse Amerika te danken, dat het “positieve nieuwe denken” wereldwijd ingang vond. Hoewel dit nieuwe denken op grote schaal wordt misbruikt ten koste van anderen, ligt aan de basis van de leer het geloof in een Goddelijke energie die aan de oorsprong van de schepping van het universum ligt en in ieder van ons aanwezig is. Dit "nieuwe denken" is sterk beïnvloed door filosofische en religieuze bronnen zoals het hindoeïsme, het boeddhisme en het neoplatonisme.

Hoe werkt de Wet van Aantrekking?

We zenden allemaal trillingen uit die identieke trillingen zullen aantrekken. Net als op het gebied van elektrische of magnetische golven, zien we ze niet, maar bestaan ze wel. Maar ben voorzichtig; je moet verbinding maken met het juiste kanaal. Neem bijvoorbeeld de radio. Als je naar Radio 1 wilt luisteren en je apparaat is ingesteld op de een andere frequentie, dan zul je Radio 1 niet kunnen beluisteren, ook al zendt Radio 1 wel uit. Radio 1 bestaat, maar je zit niet op de juiste frequentie. De wet van aantrekking werkt in grote lijnen hetzelfde. De trillingen die je op elk moment het heelal in stuurt, hebben een bepaalde frequentie. Als de "frequentie" van je trillingen gebrekkig of verstoord is, wees dan niet verbaasd dat je de overvloed die je wenst, niet ontvangt. Verander van kanaal en weet: Alle gedachten, gevoelens en emoties komen uit. Als je vaak negatieve gedachten hebt over je werk, kan het je geen voldoening geven. Bekijk dus je gedachten terwijl jij je wereld creëert. Welke gedachten heb jij als het gaat om jouw persoonlijke tendens in de liefde? Hoe kijk je naar de toekomst en jouw liefdes geluk?

Je ontvangt wat je uitstraalt

Vergelijkbare gedachten ofwel gelijkwaardige trillingen trekken elkaar aan. Als je positieve gedachten hebt, stralen je eraan verbonden emoties een bepaalde trilling uit die een soortgelijke trilling "ontmoet" en zo gunstige omstandigheden in je leven voortbrengt. Aan de andere kant; als je negatieve gedachten hebt, stralen je emoties trillingen uit van een bepaalde frequentie die trillingen van dezelfde frequentie zullen tegenkomen, en dus ongunstige of onverwachte en nadelige omstandigheden in je leven zullen voortbrengen. Wat kun je doen als je ziet dat jouw verwachtingen over de liefde en je liefdesgeluk een negatieve smaak hebben? Hoe kun je een draai geven aan negatieve gedachten over jouw liefdes tendens?

Het scheppingsproces om te ontvangen wat je wenst bestaat uit 3 stappen: Vraag - Geloof - Ontvang.

1. Vraag

Dit betekent dat je duidelijk moet aangeven wat je wel en niet wilt of niet meer wilt. Je moet heel precies zijn als je de wet van aantrekkingskracht juist wilt laten werken. De wet is er, maar ze zal alleen in jou in werking treden als je deze op de juiste manier gebruikt. Het is net als bij water of elektriciteit. Er is water aanwezig in je huis en het circuleert in de leidingen, maar als je de kraan niet opent, zal het nooit in je gootsteen stromen. Hetzelfde geldt voor elektriciteit. Het is aanwezig in je huis, maar als je nooit op de schakelaar drukt, zul je geen enkele ruimte kunnen verlichten. Je water en je elektriciteit wachten op jouw "bestelling" om je te voorzien van wat je wilt, zoals je dorst lessen of een donkere kamer verlichten.

2. Geloof

Als je de kraan open draait ben je er zeker van dat je water krijgt en als je de lichtschakelaar indrukt ben je ervan overtuigd dat de lamp aangaat. Diezelfde zekerheid is cruciaal bij stap 2. Je moet dus in de emotionele staat verkeren waarin je zou zijn als je reeds je wens ontvangen had. Je moet een bepaald geloof hebben. Je weet zeker dat wat je hebt gevraagd al onderweg is naar jouw leven. Alleen als je de vreugde, het geluk en de dankbaarheid voelt, zul je de wet van aantrekking in werking stellen. Je plaatst je bestelling bij het heelal en wacht. Wees geduldig, want het zou ook niet bij je opkomen om een zaadje dat je hebt geplant op te graven om te zien of het begint te groeien. Doe hetzelfde met de wet van aantrekking. Houd je niet bezig met het feit dat je nog niets ontvangen hebt, anders zul je negatieve trillingen uitzenden en het feit aantrekken dat je niets ontvangen hebt. Onze gedachten en emoties zijn creatief. Oefen jezelf in het loslaten van je wensen en vertrouw op de kosmos in overgave.

3. Ontvang

Om te ontvangen moet je je gewoon goed voelen. Zo zul je in harmonie zijn met de goede trillingen van het universum. Je zult trillingen uitstralen die je zullen brengen wat je gevraagd hebt. Stel je de realisatie van je verlangens en de emotionele staat voor, die identiek is aan die waarin je zou zijn als je wens zou zijn uitgekomen.

Een vaak vergeten stap

Vaak wordt een essentieel ingrediënt vergeten en dat is Actie! Sommige mensen denken dat je alleen maar vraagt en dat dan alles uit de lucht zal vallen. Positieve gedachten en positieve emoties zullen trillingen uitstralen die jou gunstige omstandigheden in je leven zullen brengen, maar als je deze gunstige omstandigheden niet benut, zal er verder niets gebeuren. Er is dus wel degelijk een element van actie aan de wet verbonden. Als er een overstroming is en het water in de straat en om je huis blijft snel stijgen, zul je waarschijnlijk het dak van je huis op vluchten. Er zijn redders onderweg om iedereen te evacueren, maar als je weigert om mee te gaan en niet meegaat in de actie die van je wordt verwacht, loop je een groot risico en overleef je het misschien niet. Het gaat om de juiste actie op het juiste moment in gegeven omstandigheden.

Op zoek naar de Liefde van je Leven? Volg de juiste stappen!

1: Weet eerst zelf wat jij wil. Maak geen onnodige lijst met eisen waaraan jouw Liefdespartner moet voldoen. Heb je die wel? Vraag jezelf dan af of je wel op zoek bent naar Ware Liefde en liefdes geluk.

2: Heb vertrouwen en geloof. Jouw perfecte Liefdespartner bestaat! Alleen de ontmoeting ontbreekt nog. Laat jouw ideale beeld over hem of haar los en geef je over aan de stroom van jouw Leven. Neem het heft van je liefdes tendens in eigen handen!

3: Durf te ontvangen! Drijf mee met de trillingen van het Universum en geef je over aan de positieve gebeurtenissen in jouw leven.

4: Onderneem actie! Blijf niet thuis op de bank met de armen over elkaar zitten afwachten totdat jouw droomprins of droomprinses voor de deur staat. Dit gaat namelijk niet gebeuren... Jij weet zelf welke actie het beste is om nu te ondernemen!

Tot slot:

Hoe voelt het om je overvloed te delen met anderen? Welke trillingen zend je uit als je de geschenken van de kosmos deelt vanuit je gulheid? Als je de Wet van Aantrekking gebruikt vanuit hebberigheid, jaloezie of gierigheid.........welke bestelling plaats je dan bij Universele-Overvloed.com?

Liefdes Tendens