Liefdes Match

Wat vinden jullie van elkaar?

Wat vindt de ander van jou? En hoe zie jij de ander? Wat is jullie thema?

Wil je antwoord op deze vragen? Doe de Liefdes Match! Je kunt dit orakel doen als je verliefd bent of volop in relatie zit. Ook als je pril verliefd bent en nét bij elkaar bent, dan kun je deze Liefdes Match doen. Je krijgt meteen inzicht. Het antwoord dat verschijnt na de eerste klik klopt vandaag het meest.

Concentreer je. Denk aan de ander en denk tegelijkertijd aan jezelf. Klik dan op de harten voor mooie inzichten.

De Liefdes Match is bedoeld als aanwijzing. Deze kan je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem bij belangrijke levensvragen contact op met een medium, helderziende of paragnost

Random Image
Random Plaatje
Random Afbeelding

De liefde is iets kwetsbaars en soms zijn we daardoor een beetje onzeker. ..

Of soms willen we gewoon bevestiging over iets dat we al vermoeden. De Liefdesmatch is een speciaal voor Horoscoop Orakel gemaakt Orakel voor partners/geliefden en verliefden. Hoe leuk is het immers, om te herkennen wat wij in de ander het duidelijkst zien en wat de ander in jou ziet! Bovendien heeft het Liefdes Orakel nog een extra 3e hart. Aan de hand van de uitkomsten van het 1e en 2e hart geeft zij een Gouden Tip over het gezamenlijk thema dat aandacht nodig heeft en hoe de relatie zich verder kan verdiepen. Ontdek ook jij je Liefdesmatch en hoe je het beste uit de relatie kunt halen! Heb je behoefte aan een helderziende visie van een ervaren consulent? Bel dan een door Horoscoop Orakel exclusief geslecteerd medium, paragnost of helderziende .

Wist je dat...?


Onvolmaakt is helemaal goed

We gedragen ons vaak alsof liefhebben niet geleerd of ontwikkeld zou hoeven worden. Slaapt de liefde in ieder van ons en wacht zij om gewekt te worden als de levensomstandigheden bevorderlijk zijn voor haar bloei? De meesten ervaren de liefde slechts in beperkte mate en we lijken geen verband te leggen tussen de eenzaamheid, frustratie en verwarring en het gebrek aan kennis over liefde. Het lijkt erop dat we ons niet realiseren dat we liefde niet kunnen leven als we ons er niet volledig aan wijden. Want om zich toe te leggen op de liefde, moet men altijd groeien en liefhebben. We leren niet lief te hebben als we de perfecte mens zien, maar als we de perfectie van de onvolmaakte mens zien. Dan komt ook een liefdes match een stuk dichterbij.

Leef alsof je verliefd bent

Elke dag waarschuwt het nieuws voor politieke en economische crises, nieuwe gevallen van huiselijk geweld, pesterijen en mishandeling tussen tieners en sociale schandalen. Als je desondanks opstaat, ontbijt, je aankleedt en met een frisse vastberadenheid en vol van van optimisme de straat op gaat, alles met de ogen van een kind bekijkt, emoties waardeert en geniet van het leven en de mensen; dan kun je dankbaar zijn omdat je dan ook dol op de liefde kunt zijn. Leven alsof je verliefd bent, is de beste optie. Liefde is een optie van waaruit men het leven kan zien op een perfecte, spannende, complete en prachtige manier. Als we maar willen, kunnen we daadwerkelijk leren om lief te hebben. Met liefde kunnen we alles anders zien.

Intimiteit

Liefde is een emotie, het is de genegenheid of tederheid die we voelen voor iets of iemand. Maar liefde kan vele gezichten hebben. Het kan ook een medium zijn dat gedrag verandert en actie of verandering teweeg brengt. Volgens Robert Sternberg zijn de drie fundamentele componenten van liefde: intimiteit, passie en betrokkenheid. Liefde is vooral intimiteit. Er zijn gevoelens van nabijheid, verbondenheid, aangename momenten met elkaar delen, samen liefdevolle geheimen hebben, elkaar geschenken geven en elkaar aanmoedigen.

Passie

Passie kan een intense staat van verlangen of vereniging met de andere persoon zijn. Het kan een uitdrukking van seksuele of romantische behoeften zijn die gepaard gaat met psychologische opwinding. Passie is ook de zachte vastberadenheid om een emotionele en fysieke band met iets of iemand altijd weer te bevestigen en te vernieuwen.

Betrokkenheid

Als de beslissing om de ander lief te hebben is genomen, is er ook een vaste bedoeling om die liefde te behouden. Het gaat om het onderhouden van de relatie, in goede en slechte tijden. Volgens Robert Sternberg ontstaan er 7 soorten liefde uit deze drie kenmerken.

Het leven liefhebben

Je kunt liefde voelen voor je vrienden, je familie en.... voor het leven. Erich Fromm, psychoanalyticus, sociaal psycholoog en filosoof, behandelde het onderwerp liefde in "De kunst van de liefde" en in dit werk beschrijft hij, dat het leven bestaat uit voortdurend herboren worden en nadenken over hoe het liefdevolle leven geleefd kan worden. De tragedie is volgens hem en vele wijzen vóór hem, dat de meeste mensen sterven voordat ze tot leven zijn gekomen. Het werk van Fromm bestaat uit het filosoferen vanuit concrete feiten, het accepteren van de beperkingen van het abstracte denken en het verloochenen van elke vorm van messianisme. Gebaseerd op de mechanismen van de joodse orale traditie, onthult dit werk vol scherpe en diepgaande reflecties, het bijzondere talent van de auteur om vragen aan de orde te stellen die verwarrend lijken, met verrassende en stimulerende intuïtieve inzichten en verklaringen.

Wie leert ons liefhebben?

We worden allemaal geboren met het vermogen om lief te hebben. tevens is er de noodzaak om bemind te worden. Het vermogen om lief te hebben is echter niet hetzelfde als daadwerkelijk liefhebben. Het is noodzakelijk om het op te roepen, te bestuderen, te onderwijzen en te beoefenen. Hoe leren we liefhebben? De manier van liefhebben wordt bepaald door de cultuur waarin iemand opgroeit, de familie waarin hij woont, de mensen om hem heen en de ervaringen die hij heeft gehad. Dus wie leert ons om lief te hebben? De maatschappij, onze ervaringen, onze ouders... Zij zijn onze eerste meesters, ook al zijn ze niet altijd de beste. Kinderen groeien op in de overtuiging dat hun ouders perfect zijn, dan verliezen ze hun illusies en worden ze boos als ze zich realiseren dat het -net als zij zelf natuurlijk- mensen zijn die fouten maken. Onbeperkte liefde bestaat! Maar het bestaat allereerst in onzelf voordat de wereld op die aanwezigheid reageert, liefde terug geeft en er een liefdesmatch plaats vindt.