Relatie Orakel

Relatie verbeteren? Ontdek jullie zwakke plek en vind een oplossing !

Concentreer je op jullie samen en klik op de harten voor de zwakke plek in de relatie en een mogelijke oplossing. Jullie kunnen dit orakel samen doen, maar je mag het ook alleen doen terwijl je denkt aan je partner.

Er zijn misschien meerdere zwakke plekken en ook meerdere oplossingen. De eerste klik geeft het meest prominent aanwezige aan.

Dit Relatie Orakel is bedoeld als aanwijzing. Deze kan je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem bij belangrijke levensvragen contact op met een medium, helderziende of paragnost

ZWAKKE PLEK

Random Image

OPLOSSING

Random Plaatje

Ieder mens heeft zwakke en sterke plekken...

Soms overheersen de zwakkere, soms de sterkere eigenschappen. Horoscoop Orakel heeft een uniek Relatie Orakel geplaatst. Uniek, omdat er echte oplossingen worden gegeven om zwakke plekken van elkaar te omarmen én te overwinnen! Het Relatie Orakel zal jullie eerlijk en direct aangeven, waaraan gewerkt mag worden om de relatie te verstevigen. Maar dat is slechts stap 1, want het Orakel biedt hartverbonden oplossingen die daadwerkelijk kunnen helpen een harmonieuze en liefdevolle toekomst tegemoet te mogen zien. Sta even aandachtig stil bij je vraag of thema voordat je klikt. Op die manier zal jullie gezamenlijke intuïtieve energie aangeven op welk moment je de harten moet aanklikken en krijg je de juiste duiding en het juiste advies. Persoonlijk en met een warm hart! Dat geldt ook voor de consulenten die door Horoscoop Orakel zijn uitgezocht om als medium, paragnost of helderziende jou te helpen bij al je levensvragen. Alle consulenten zijn vóór selectie vooraf gescreend en helpen je graag en vakkundig met al je liefdes en partner en relatievragen .

Wist je dat...?


Relaties en vrijheid

Respect en waardering

Er zijn heel wat mensen die bang zijn om aan een relatie te beginnen. Sommigen denken dat ze zichzelf zullen kwijtraken of niet meer vrij zullen zijn om van alle aspecten van het leven te kunnen genieten en om eigen keuzes te kunnen maken. Maar uit onderzoek is gebleken dat het hebben van een relatie erg positief kan uitwerken op het gevoel van eigenwaarde en het psychisch-emotioneel evenwicht. Het aangaan en onderhouden van een relatie impliceert dat een vorm van inspanning of moeite nodig is. Of het nu gaat om een prille, een reeds langdurig bestaande liefde of een lange-afstands-relatie; een keuze voor elkaar is bedoeld om een bron van steun en versterking van de persoonlijkheid en het innerlijk welzijn te zijn. De kern van de relatie zou altijd moeten bestaan uit wederzijds respect en waardering. Als we iemand aan onze zijde hebben, die van ons houdt zoals we zijn en onze zwakheden en kwaliteiten accepteert en erkent, dan leidt dat tot een verbetering van ons gevoel van eigenwaarde. Dan is de setting optimaal, om samen te kunnen werken aan elkaars ontwikkeling en waar nodig de relatie te verbeteren.

Zwakheden erkennen

Relaties kunnen ons helpen om onze zwakheden te herkennen en er iets mee te doen. We kunnen wellicht onbekende kwaliteiten verder onderzoeken en ontwikkelen. Als we in een relatie constructief met elkaar omgaan en elkaar proberen te helpen, kunnen we elkaar helpen om onze zwakke punten op te sporen en te verbeteren. Daarnaast kan het open contact met de ander, met de waarden, kwaliteiten en voorkeuren, een weg openen naar activiteiten die we niet kenden en waarin we ons kunnen onderscheiden. Het hebben van een relatie geeft ons ook een gevoel van zekerheid; als we weten dat er iemand is die ons waardeert zoals we zijn en die ons aantrekkelijk, intelligent en sociaal vindt, dan zullen we ons meer bewust van deze kwaliteiten zijn en meer vertrouwen in onszelf hebben. In een goede relatie is de bereidheid aanwezig om de relatie te verbeteren op punten die verstorend of destructief kunnen zijn.

Evenwicht

Al deze voordelen zijn aanwezig indien de relatie evenwichtig is en beide partners elkaar respecteren en waarderen. Als partners in een relatie een gezond gevoel van eigenwaarde en goed emotioneel evenwicht hebben, zal de relatie niet negatief uitwerken op beider persoonlijkheden, integendeel; het zal beiden sterker maken. Relaties met veel jaloezie of relaties waarbij de ander met opzet jaloers wordt gemaakt, zijn doorgaans geen lang leven beschoren. Ook als de ene persoon probeert de andere te onderwerpen, wordt dit meestal veroorzaakt door eerdere problemen met eigenwaarde. Iemand met een laag gevoel van eigenwaarde kan al snel een onderdanige houding aannemen. Claimend, controlerend en dominant gedrag komt vaak voort uit de angst om de partner te verliezen. Gelukkig zijn deze relaties niet de algemene norm en duren ze meestal niet lang. Het doel is om iemand te vinden die je zal aanvullen en verrijken en die ervoor zal zorgen dat jullie je goed voelen over je zelf, simpelweg omdat jullie genieten van het samenzijn.

Relatie Orakel

Als er over relaties wordt gesproken of geschreven, dan komt het woord intuïtie niet vaak naar voren als iets dat belangrijk is. Toch is niets minder waar! In een gezonde relatie speelt de wederzijdse intuïtie een grotere rol dan gedacht. De intuïtie komt bijvoorbeeld om de hoek kijken als er relationele thema's worden besproken. Er wordt vaak veel gezegd dat de onderliggende bedoeling eerder versluierd dan verduidelijkt. Het gevolg is misverstand en onbegrip. Het is beter om ervan uit te gaan, dat we elkaar niet als vanzelfsprekend begrijpen. Voel vaker de bedoeling achter de woorden en praat er dan over met de ander. Het Relatie Orakel op deze pagina is een goede en leuke manier om deze "relatietechniek" te oefenen. Je krijgt een beter contact met je eigen intuïtie en dat helpt jullie om elkaar meer te voelen en minder te denken.

© 2018 Horoscoop Orakel