Chakra Weetjes

Wat weet jij over de chakra's?

Klik en laat je verrassen door de steeds wisselende informatie!

Op de afbeelding zie je de zeven belangrijkste chakra's. Wil je meer weten over de chakra's? Klik steeds opnieuw op de afbeelding om telkens andere informatie te zien.

Chakra Weetjes zijn bedoeld als aanwijzing. Deze kunnen je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem bij belangrijke levensvragen contact op met een medium, helderziende of paragnost

Random Image
Random Plaatje
Random Afbeelding

De interactieve afbeelding van de chakra's:

Zeven levenswielen

In de Indiase traditie maken chakra’s deel uit van de manier waarop men zichzelf beleeft en zichzelf wil ontwikkelen. Het woord chakra is een woord uit het Sanskriet en het betekent “wiel”. Een chakra staat niet stil, maar draait voortdurend. Elk chakra heeft een eigen kenmerkende kleur en informatie over ons functioneren op specifieke gebieden. De 7 belangrijkste chakra’s zijn energiecentra en ze zijn te vinden op bepaalde plaatsen van ons lichaam. De stuit, de buik, de maag, het hart, de keel, het voorhoofd en de kruin. Open chakra’s stromen goed door maar kunnen onder bepaalde omstandigheden ook teveel open staan. Invloeden van buitenaf zijn dan moeilijk te verwerken en er ontstaat onbalans. Een chakra kan ook een blokkade hebben waardoor de energie niet goed doorstroomt. Een chakra kan door middel van energetisch werk worden geheeld, schoongemaakt en zelfs gerepareerd. Dat is bijzonder gespecialiseerd “werk” en kan (en moet) uitsluitend worden gedaan door opgeleide energetisch werkers. je kunt ook leren om je eigen chakra's te zien, te voelen en schoon te maken. Volg bijvoorbeeld een speciale chakra-cursus of doe een opleiding zoals bijvoorbeeld intuïtieve ontwikkeling. Heb je advies of hulp nodig bij het begrijpen en ervaren van je chakra's. Kijk dan eens op de pagina Live Mediums . Helderzienden en mediums die een chakra reading kunnen doen, staan graag voor je klaar!