Engeltjes voor jou

Welk Engeltje zit er vandaag op jouw schouder?

Maak je hoofd zoveel mogelijk leeg. Denk even aan niets. Sta open voor Engelen Energie en klik vervolgens op jouw engelenkaart om te zien welk Engeltje jou vandaag extra steun geeft.

Een engelenkaart van het Engeltjes Orakel is bedoeld als aanwijzing en kan je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem bij belangrijke levensvragen contact op met een medium, helderziende of paragnost

Dit Engeltje zit vandaag op jouw schouder:

Random Image

De speelse Engeltjes van Horoscoop Orakel

De Engeltjes van Horoscoop Orakel zijn speels, liefdevol en humoristisch. Het zijn “Feel Good Engeltjes” die je op elk moment van de dag even kunt raadplegen en waar je eventjes bij kunt blijven stil staan. Het effect? Je voelt je gesteund en het stemt even tot nadenken. Ben je druk bezig? Zie dan je Engelenkaart als een korte break om je er even uit te halen en te ontspannen. Sta bijvoorbeeld even stil bij het sleutelwoord dat bij jouw Engeltje verschijnt en je dag ziet er weer lichter en leuker uit. Het is ook erg leuk om het Engeltjes Orakel met zijn tweetjes te doen en je kunt samen zo vaak klikken voor een nieuw Engeltje als je wilt. Engelen zijn bovennatuurlijke wezens, maar tegelijkertijd hebben ze iets dat heel menselijk is. Zie de boodschappen van onze Engelen op deze pagina als korte maar waardevolle boodschappen, speciaal bedoeld voor jou, op elk moment dat je er behoefte aan hebt. Omdat de boodschappen kort en krachtig zijn, kun je heel goed jouw levensvraag eraan vooraf laten gaan. Concentreer je dan eerst even op je vraag en klik op het moment dat het voor jou goed voelt. Sta even stil bij wat het Engeltje je te vertellen heeft en ga na hoe het is verbonden met je levensvraag. Op die manier wordt inzicht krijgen wel erg leuk!

Wist je dat...

engelenkaarten

Engelenkaarten met humor

Waarom zou je wachten met lachen totdat je je gelukkig voelt? Begin gewoon eens te lachen zonder reden, en je zult gelukkig zijn! Humor is liefde voor jezelf en anderen. Het maakt je losser. De glimlach wordt veroorzaakt door humor, kietelen of lachen zelf. Zelfs huilen is nauw verbonden met humor en dat kan soms verwarrend zijn. Humor is openheid van geest en openheid van hart, als een bloem die opengaat voor de zon. Humor is een goed humeur dat zich verspreidt als een zoet parfum. Terwijl de Engelenkaarten op deze pagina bedoeld zijn als steuntje, helpen ze je vooral om je goede humeur te verstevigen of een goed humeur naar boven te laten komen als dat er even niet is. Een virtueel "Feel-Good-Pilletje" dus.

Even kind zijn met Engelenkaartjes

Humor is gevoelig. Humor is het gevolg van onze emotionele gedachten. Humor is verrassing, verwondering, verwondering en overdaad. Je hoeft maar naar de natuur te kijken om te beseffen dat het goddelijke een groot gevoel voor humor heeft. Kijk naar de glimlach van het kind en hoe vol het is van schoonheid. Kijk naar de zon en de regenboog. Zij zijn als een glimlach op ons gezicht. Zie hoeveel plezier je in je leven kunt hebben. Lach om je fouten, want dat is wijsheid. Lach met een goed hart, want het is goed voor je hart en ziel. Een mens is vaak te ernstig als het gaat om spiritualiteit. De Engelenkaarten zijn als spiritualiteit met een glimlach. Spiritualiteit kan soms moeilijk zijn als we onszelf als in een spiegel zien, maar spiritualiteit hoeft niet zwaar te zijn. Een glimlach helpt daarbij.

Spirituele Engelenkaart

Het spirituele is humoristisch, fascinerend en inspirerend. Niemand wist en leefde dat beter dan de Boeddha zélf! Lach naar het leven en het leven lacht terug. Humor wordt gedefinieerd door een positieve stemming, (goede) grappen, grappige voorvallen, vreugdevolle ontmoetingen, een sympathieke geste, ironische gebeurtenissen, komische en fantasierijke verhalen. Humor is de lichtheid van de geest, dus van de hele mens. Het is de flexibiliteit en de zachtheid van de ziel. Een glimlach is een geschenk aan de wereld. Laten we vrolijk en levendig zijn. Laten we goed humeur verspreiden, want het is een grote bron van vreugde en daarom van puur geluk.

© 2018 Horoscoop Orakel