Magisch Orakelboek

Het Magisch Orakelboek weet wat vandaag belangrijk is voor jou! Klik op het lege Orakelboek.

Concentreer je een paar seconden op het Orakelboek. Klik dan op een intuïtief moment en je krijgt jouw persoonlijke boodschap van de dag te zien. Als je liever eerst een vraag stelt, dan kan dat ook! Het Magisch Orakelboek geeft altijd een heldere en ondubbelzinnige boodschap of voorspelling.

Het Magisch Orakelboek is bedoeld als aanwijzing. Dit kan je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem bij belangrijke levensvragen contact op met een medium, helderziende of paragnost

Random Plaatje

Wist je dat...

orakel

Natuurlijk Orakel

Een Orakel kan allerlei vormen hebben. Natuurlijke vormen vinden we overal om ons heen in de natuur. Wolkenlezers bijvoorbeeld, lezen de wolken om tot voorspellingen te komen voor zichzelf of iemand anders. De vormen van de wolken, de windkracht en kleuren, dienen dan als een natuurlijk Orakel. Zo zijn er tal van voorbeelden te noemen die dienst kunnen doen als natuurlijk Orakel: bomen en takken, bladeren en zand, rotsen en golven enz.

Levend Orakel

Een levend Orakel was in de oudheid iemand die door zijn of haar gave voorspellingen kon doen. Dat konden astrologen zijn, maar ook koffiedikkijkers en kristallen bol lezers. Het waren de zieners van die tijd, die de mensen adviseerden en de toekomst duidden. Tegenwoordig noemen we deze mensen mediums, helderzienden en paragnosten. Een levend Orakel maakt vaak gebruik van klassieke Orakels als hulpmiddel of verlengstuk van zijn of haar gave. Dat kunnen kaarten zijn, het kan koffiedrab of planetaire constellaties zijn. Ook de Pendel is een veelgebruikt middel om de intuïtie een gereedschap te geven zich te uiten.

Creatief Orakel

Een creatief Orakel is door mensenhanden gemaakt. Horoscoop Orakel is een unieke website die is samengesteld uit een veelheid aan verschillende Orakels. De Orakels op deze website kun je onderverdelen in opnieuw vormgegeven klassieke Orakels en nieuwe originele, door Horoscoop Orakel gebouwde, Orakels. Het voordeel van het digitale tijdperk is, dat Orakelkaarten, Tarotkaarten en de Pendel niet meer hoeven worden aangeschaft. Alle bestaande Orakels zijn virtueel te gebruiken.

© 2018 Horoscoop Orakel