Tarot Antwoord Orakel

Een Kring van Tarot-Wijzen geeft antwoord op je vragen.

Stel een vraag die met Ja of Nee kan worden beantwoord.

Aan wie wil jij jouw vraag stellen? Maak je keuze:

Dit Tarot Antwoord Orakel is bedoeld als aanwijzing. Deze kan je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem voor belangrijke antwoorden en inzichten contact op met een medium, helderziende of paragnost

De Kring van Tarot-Wijzen geeft antwoord op je vragen

Elk van de leden van deze “Inner Tarot Circle” zal jou vanuit hun eigen invalshoek antwoorden en inzichten geven. Daardoor wordt je vraag belicht vanuit meerdere hoeken en kun je er vanuit een bredere visie het beste voor jezelf uit halen. Zo heeft De Dwaas een geheel andere wijsheid dan de Heremiet en vult de zachtheid van de Hogepriesteres aan, wat de Keizer onnodig vindt. De Geliefden zullen je met wat humor de relatieve kant laten zien en de Magiër daagt je uit om ook zijn antwoorden mee te nemen op jouw reis door het leven. Jouw vragen vinden hier antwoorden en inzichten van het Tarot Antwoord Orakel.


Wist je dat...


Tarotkaarten

In films wordt het gebruik van de Tarot om de toekomst te lezen, meestal op een spectaculaire manier in beeld gebracht. Op een populaire manier voedt het weliswaar onze verbeelding, maar het is een onvolledig en dus onnauwkeurig beeld. We moeten duidelijk krijgen wat er wordt bedoeld als we over Tarotkaarten spreken. De Tarot kan een beeld geven over de toekomst, maar hij kan geen absolute, vaststaande voorspellingen doen. Het verschil zit hem in de eigen verantwoordelijkheid!

Verantwoordelijkheid

De Tarot is een instrument van vrijheid. Door ons de verborgen redenen achter de situaties te laten zien, bieden Tarot kaarten ons de mogelijkheid om te handelen en (weer) verantwoordelijkheid te nemen. Tarotkaarten kunnen ons de teugels teruggeven die in tijden van twijfel uit onze handen zijn gegleden. De Tarot beantwoordt niets anders dan waarvoor hij is ontworpen. Het heeft geen zin om iets te voorspellen waar je toch niets aan kunt veranderen. Een Tarotlezing gaat in op wat je kunt doen door nuttige adviezen te geven. Dus vragen zoals "ga ik de loterij te winnen?" zullen ons niet veel helpen. Dat betekent niet dat we de Tarot niet naar de toekomst kunnen vragen. Integendeel, als je het hem vraagt, zal hij heel duidelijk antwoorden door je aan te geven waar je vandaag "naartoe gaat". Het is een deductie van het consistente heden, aangezien de Tarot vooral dient om het heden beter te begrijpen. En het is nuttig, juist omdat je op dat moment en vandaag iets kunt doen.

Vandaag maakt het verschil

Vandaag is wat het is, en gisteren was, wat het was. Als vandaag is zoals gisteren, dan is morgen zoals vandaag. Als we willen dat iets, iemand of onszelf verandert, moeten we het vandaag anders doen. Als vandaag slechts een gevolg is van gisteren, zal morgen op haar beurt alleen het gevolg zijn van vandaag. Dus als een mens zijn toekomst wil voorzien, moet hij vooral zichzelf kennen! Als je ziet, dat iemand blindelings op een muur af rent, neem je niet al te veel risico's door een toekomst te voorspellen die wordt gekenmerkt door een botsing tussen de persoon en de muur. Dit risico voorspellen, is iemand de kans geven om zijn koers te heroverwegen en indien gewenst, de muur te vermijden.

De toekomst in eigen hand

Voorspellende tarotkaarten over de botsing zijn juist nuttig, omdat het de persoon de vrijheid geeft om iets te wijzigen. Hij krijgt de keuze en een mogelijkheid om verantwoordelijkheid te nemen. Hij heeft zijn toekomst in eigen hand. Tarotkaarten vertellen je gewoon wat je moet vermijden. Om te weten hoe je dit het beste kunt begrijpen en toepassen, observeer je bijvoorbeeld de "negatieve" aspecten (zoals valkuilen) en de symbolen in de kaarten. Heroverweeg de kaarten en corrigeer hun energie elke keer als je ze herkent in de feitelijke situaties in je leven. En voor een nuttige glimp van wat de toekomst voor je in petto heeft; vergeet niet om je vraag aan de Tarot zodanig te formuleren dat jij het actieve en verantwoordelijke onderwerp bent. Dit zal het antwoord niet veranderen, maar het zal veel makkelijker zijn om het antwoord te interpreteren en je toekomst beter vorm te geven.

© 2018 Horoscoop Orakel