Wolken Orakel

Wat laten de wolken jou zien voor vandaag?

Wolken lezen is een kunst apart! Vorm, kleur, windrichting en samenstelling zijn enkele belangrijke aspecten. Horoscoop Orakel is de enige website waar je het Wolken Orakel kunt vinden en raadplegen. Laat je verrassen door een prachtige Dagkaart met bijzondere inzichten van het Wolken Orakel.

Dit Wolken Orakel is bedoeld als aanwijzing. Deze kan je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem bij belangrijke levensvragen contact op met een medium, helderziende of paragnost

Jouw Wolken Kaart:

Random Image

Wist je dat...?


Jezelf en je toekomst leren kennen

Wie heeft als kind niet in het gras gelegen en gekeken naar de alsmaar veranderende vormen die door de wolken in de lucht werden getekend. Was het allemaal “maar fantasie” of ligt er meer in verborgen? Laten de wolken ons iets zien over onze toekomst? In oude tijden werden wolken, lucht en wind gezien als goddelijke aspecten van het leven en voorspelde men de toekomst aan de hand van die aspecten. Het lezen van wolken wordt ook wel Aeromantie genoemd. Een "Cloud-Reader" of Wolken Lezer ziet duidende betekenissen in o.a. de vormen en kleuren van wolken en de windrichting van waaruit ze worden voortgestuwd. De vormen van wolken kunnen zowel iets aangeven over de toekomst, als over je huidige gemoedstoestand. Wolken Lezen gaat altijd over een specifiek persoon. Iedereen zal wolken anders interpreteren en de manier waarop jij de wolken ziet, begrijpt en uitlegt is de unieke manier waarop jouw onderbewuste iets duidelijk wil maken. Daarom kan het lezen van wolken je veel duidelijk maken over jezelf , inclusief je angsten, je hoop en verlangens. Dit vind je ook terug in het Wolken Orakel. Onderstaand heeft Horoscoop Orakel een paar voorbeelden op een rijtje gezet om je verder op weg te helpen.

Huizen of babies
Dit kan duiden op het feit, dat je klaar bent om dingen op orde te brengen en je te settelen.

Engelen en Katten
Engelen kunnen erop duiden dat je meer in afstemming bent met je spirituele of paranormale gaven. Het is tijd om te luisteren naar je innerlijke stem en intuïtie.

Gebouwen
Gebouwen zijn een weerspiegeling van onze innerlijke zelven, hoe we onszelf ervaren en hoe ons zelfbewustzijn ervoor staat. Hoge gebouwen duiden op een groot zelfbewustzijn en veel levenservaring. Kleine constructies kunnen betekenen dat je lijdt aan onderwaardering of zelfkritiek.

Krokodillen of slangen
Zij verwijzen naar mogelijk komend gevaar. Het kan zijn dat je onderbewuste probeert om je te waarschuwen. Het kan echter ook zijn, dat ze naar misleidend gedrag of oneerlijkheid verwijzen.

Cirkels
Het zien van cirkels in de wolken kan aangeven, dat je je vervuld voelt of dat er een huwelijk in het verschiet ligt. Dit zijn slechts enkele voorbeelden en de beelden en mogelijkheden zijn natuurlijk onuitputtelijk en heel persoonlijk.