Marseille Tarot Dagkaart - Jouw Kans van de Dag

Marseille Tarot: Kaarten uit de Middeleeuwen!

De Tarotkaarten van Marseille zijn erg oud. Ze zijn waarschijnlijk gemaakt in de Middeleeuwen en hebben duidelijk een Christelijke achtergrond. Je ziet dat aan de afbeeldingen. Het is erg leuk om deze legging dagelijks te doen en te zien wat jouw mogelijkheden voor de dag zijn. We wensen je veel inspiratie met deze prachtige oude tarot dagkaart legging!

Random Ram

Deze Marseille Tarot Legging is bedoeld als aanwijzing. Deze kan je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem voor antwoorden en inzichten contact op met een medium, helderziend consulent of paragnost

Wist je dat......

Er zijn drie manieren om de tarot te gebruiken als voorspellend of waarzeggend medium. Deze drie manieren komen overeen met drie niveaus van ontwikkeling op het menselijk pad van kennis.

1. Basisvragen

Bij Tarotleggingen komen we altijd vier basisvragen tegen. Deze vragen vallen binnen de thema's liefde, gezondheid, geld en reizen. De Tarot kan de vragen die binnen deze menselijke gebieden vallen, goed beantwoorden. Er is echter één "maar". De kwaliteit en aard van de antwoorden van de Tarot zijn altijd afhankelijk van de gesteldheid van de persoon waar de kaarten voor gelden of van de persoon die de vraag stelt.

2. De psychologische Tarot of Emotionele Tarot

Een aantal psychologen gebruikt de Tarot met voldoende effectiviteit en met vaak opmerkelijke resultaten. De Tarot dient voor hen als een steun en een hulp bij het verwoorden van hun diagnose en gevoel. De Tarot kan voor professionele hulpverleners dienen als een deur naar heldere waarneming en visionaire conclusies. We hebben het hier over een niveau dat we de 'kleine persoonlijke geschiedenis' kunnen noemen. Binnen dit niveau vallen niet alleen het individuele geheugen en het 'verleden', maar ook de menselijke emoties en hoe iemand ermee omgaat.

3. De Tarot van energieën of Tarot van analogie

Als emoties eenmaal verwerkt zijn, komen we in een wereld van pure energieën. We betreden dan ook het geheugen van de gehele wereld. Deze vorm van Tarotduiding wordt door slechts een enkeling beheerst en is moeilijk te vinden. Zij is echter de hoogste en meest waardevolle vorm die de Tarot ons kan bieden. Het analoge niveau gaat over het moment, de wijsheid en de weg die gevolgd moet worden. Deze manier van Tarotgebruik, focust nauwelijks op wereldse zaken, maar laat zien hoe het meest integere spirituele pad te bewandelen is. Een ontmoeting met dergelijke tarot specialisten is al een avontuur op zich. Het zijn bijna verborgen en bescheiden levensleraren die je niet makkelijk kunt vinden; zij vinden jou! Daarom gaan deze ontmoetingen vaak gepaard met radicale veranderingen van iemands leven.

Benut de Tarot van Horoscoop Orakel voor positieve doelen

Of het nu gaat om tarot astrologie, tarot liefde, tarot financieën, tarot relatie of tarot consulten; je vindt het allemaal bij Horoscoop Orakel. Doe je voordeel met de unieke Tarot-kracht die op nagenoeg elke pagina te vinden is. Ook als je bent geïnteresseerd in tarot kaarten betekenis, kun je naar hartelust je kennis uitbreiden en verdiepen.

© 2018 Horoscoop Orakel