Kelken

Kleine Arcana
kelken


Verbonden met het element Water.
Staan symbool voor Emoties.
Geven iets aan over je gevoel van geluk.

Alle Tarotkaarten van de Kelken op een rij

Kelken 2

Kelken 2

Kernwoorden : Partnerschap, Samenzijn, Liefde, Vrede

Een kaart vol liefde! Voor partners mag er meer focus zijn op het mooiste in elkaar. Voor singles is Ware Liefde in aantocht. Het is belangrijk, dat je hartverbonden met anderen en jezelf omgaat.

Kelken 3

Kelken 3

Kernwoorden : Zorgeloosheid, Vreugde, Succes, Afsluiting

Een kaart die het leven viert! Kelken 3 is een van de mooiste kaarten, omdat zij aangeeft dat er met vreugde iets mag worden afgesloten. Het eenvoudige devies: Geniet ervan en ontspan, want het is verdiend!

Kelken 4

Kelken 4

Kernwoorden : Gevoelens, Apathie, Bezinning

De kaart van bezinning. Je kunt het gevoel hebben om stil te staan. Gun jezelf wat meer tijd en rust. De oplossing dient zich dan als vanzelf aan. Er is voldoende geluk en succes aanwezig. Maak er contact mee!

Kelken 5

Kelken 5

Kernwoorden : Droefenis, Einde, Steun, Melancholie

Kelken 5 komt naar voren als een periode wordt afgesloten en verwerking nodig is. Neem de tijd om los te laten voordat je je weer op de toekomst richt. Misschien lijkt het niet zo, maar je ontvangt steun!

Kelken 6

Kelken 6

Kernwoorden : Verlangen, Romantiek, Verleden

Deze kaart is een kaart van herinneringen. Hoewel dat fijn kan voelen, is er ook een nadeel als je het blijft vasthouden. Ga na wat jou in het Nu echt gelukkig maakt en houd minder vast aan oude herinneringen.

Kelken 7

Kelken 7

Kernwoorden : Misleiding, Illusie, Valse verwachtingen

Niets is zoals het lijkt. Dat vertelt Kelken 7. Er is erg veel tegelijk aanwezig en het wordt tijd om daar het juiste uit te kiezen. Laat je niet meeslepen door je eigen fantasie, maar durf te zien wat écht belangrijk is voor je.

Kelken 8

Kelken 8

Kernwoorden : Teleurstelling, Scheiding, Afzien, Verlies

Teleurstelling en verlies. Dat geeft deze kaart aan. Ga na bij jezelf waar het bij jou voor staat. Heb je nog last van oude pijn? Probeer wat meer te gaan kijken naar de positieve dingen. Er komt ruimte voor iets nieuws.

Kelken 9

Kelken 9

Kernwoorden : Genot, Levenslust, Plezier, Gretig

Deze kaart geeft volle tevredenheid aan. Zij staat ook voor zorgeloosheid en genieten van het leven. Toch is er een klein advies: Blijf niet stil staan, want in beweging blijven is leven!

Kelken 10

Kelken 10

Kernwoorden : Zekerheid, Geluk, Liefde, Vrede

Een prachtige kaart die geluk en liefde vertegenwoordigt. Het kan zijn, dat je je al gelukkig voelt. Hetkan ook zijn, dat het binnenkort op je pad komt. Hoe dan ook: Voorspoed enLiefde hangt in de lucht!

Schildknaap van Kelken

Schildknaap van Kelken

Kernwoorden : Doelgericht, Nieuws, Bezinning, Smaak

Deze kaart geeft onverwachte gevoelens aan. Er kunnen zich zomaar nieuwe kansen aandienen. Je kunt daarna doelgericht iets gaan doen. Kijk ook eens naar binnen. Wat kun je zelf doen om geluk te ervaren?

Ridder van Kelken

Ridder van Kelken

Kernwoorden : Toenadering, Uitnodiging, Subtiel, Stabiel

Een stabiele kaart die intense gevoelens aangeeft. Alles gaat je makkelijk af of gaat vanaf nu een stuk makkelijker. Als deze kaart voor jou verschijnt, dan kan er innerlijke groei ontstaan, waardoor je zekerheid ervaart.e

Koningin van Kelken

Koningin van Kelken

Kernwoorden : Intuïtie, Emoties, Liefdevol

De Koningin van Kelken is zeer paranormaal. Omarm jouw intuïtieve gaven! Durf ze te omarmen en doe er iets mee. Laat je emoties stromen en voel je een wezen van Liefde. Jouw gevoeligheid versterkt.

Koning van Kelken

Koning van Kelken

Kernwoorden : Eenwording, Goede Raad, Helper, Rijp

Je bent erg gegroeid en je wordt erg gewaardeerd. Herken je het niet? Dan komen groei en waardering snel op je pad. Denken en voelen komen in balans. Je kunt anderen steunen en je voelt je gelukkig.

Aas van Kelken

Aas van Kelken

Kernwoorden : Grootgeluk, Vervulling, Liefde, Vrede

Een prachtige Liefdeskaart! Er zijn nieuwe gevoelens op komst. Dat kan binnen relatie of in een nieuwe Liefde. Je hebt het in de hand en groot geluk kan naar je toekomen als je het toelaat en opzoekt.

Tarotleggingen zijn bedoeld als aanwijzing. Deze kunnen je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem bij belangrijke levensvragen contact op met een medium, helderziende of paragnost