Wat gebeurt in mijn nabije toekomst?

Concentreer je op bovenstaande vraag

Sluit even je ogen

Open je ogen en klik op de Zigeuner Kaart

Zoek en lees hieronder het antwoord

Dit Zigeuner Orakel is bedoeld als aanwijzing. Deze kan je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem bij belangrijke levensvragen contact op met een medium, helderziende of paragnost

Random Plaatje


A Iemand wil graag dichterbij komen
2 Een onenigheid wordt opgelost
3 Familiebanden worden belangrijker
4 Een verandering op je werk
5 Je zult opener worden
6 Er zullen discussies zijn
7 Een verrassing maakt je blij
8 Je gaat op zoek naar jezelf
9 Je zult wat tegenslag hebben
10 De liefde krijgt een boost
J Je wordt op de proef gesteld
Q Een financiële meevaller
K Je hebt gunstige vooruitzichten


A Je zult kritiek moeten incasseren
2 Oud zeer komt weer naar boven
3 Er komt meer variatie in je leven
4 Er is promotie op komst
5 Je weet eigenlijk al wat er komt
6 Je zult assertiever zijn
7 Je gaat als een speer
8 Het zal niet veel anders zijn
9 Een complete ommekeer
10 Veel inspiratie en creativiteit
J Vraag het nog eens over zeven dagen
Q Je investering zal vruchtbaar zijn
K De Zon gaat écht weer schijnen!


A Je zult flink je best gaan doen
2 Er kan een verhuizing zijn
3 Een huwelijk is goed mogelijk
4 Je gaat mediteren
5 Je gaat verdriet een plekje geven
6 Er zal veel werk zijn
7 Je zult gaan uitrusten
8 Je gaat veel ondernemen
9 Er staat je avontuur te wachten
10 Een mislukking op werkgebied
J Liefdevolle momenten
Q Warme ontmoetingen
K Je gaat meer grenzen stellen


A Succesvolle resultaten
2 Twijfel over keuzes
3 Een vakantie of vrije dagen
4 Je zoekt naar vervulling
5 Een deftig avondje uit
6 Een teleurstelling
7 Opluchting
8 Meer vrije tijd
9 Nogal wat verplichtingen
10 Meer vrijheid van binnen
J Je raakt ontroerd
Q Er komt meer diepgang
K Geluk

Stel nog een vraag:

Toekomst voorspellen

Een van de meest voorkomende vragen die een paranormaal consulent te horen krijgt is: “Zal ik in de toekomst een relatie krijgen?”
De vraag of het mogelijk is om de toekomst te voorspellen, is waarschijnlijk een van de meest intrigerende vragen die een mens bezig houdt. Horoscoop Orakel kan er op antwoorden met een positief “Ja” maar wil er wel wat nuances aan toevoegen. Ten eerste is een toekomstvoorspelling zeker niet eenvoudig. Bovendien is het bijna onmogelijk om een exacte of absolute toekomstvoorspelling te doen. Het komt met enige regelmaat wel voor dat er een vrij volledige of nauwkeurige en zelfs gedetailleerde toekomstvoorspelling wordt gedaan, maar doorgaans zal een medium, paragnost of helderziende zich voornamelijk richten op mogelijkheden en waarschijnlijkheden.

tarotkaart

Helderziende

Een goede helderziende zal zich allereerst baseren op de eigen intuïtie en zich van daaruit afstemmen op de vraagsteller. Een paranormaal begaafd bel consulent of spiritueel chat consulent gebruikt veelal een aantal middelen om zijn of haar intuïtieve visies te ondersteunen en te bevestigen. Dat kunnen voorspellende kaarten zijn zoals Tarotkaarten, Lenormandkaarten, Engelenkaarten en andere Orakelkaarten. Maar ook de Pendel en een kristallen bol kunnen deel uitmaken van het spiritueel gereedschap van een waarzegger, pendelaar of buitenzintuiglijk kaartlegger. Een vraag over de eventueel aankomende liefde of een in de toekomst liggende relatie, kan door getrainde paragnosten of mediums heel goed worden beantwoord.

kristallen bol

Toekomst mogelijkheden

Meestal zal een ziener of paranormaal visionair iets kunnen aanduiden over gunstige periodes in de tijd en waarschijnlijke ontmoetingen. Het is wel belangrijk om te begrijpen, dat er niets kan plaats vinden als de intentie van de vraagsteller niet overeen komt met de mogelijkheden die er toekomstig voor hem of haar klaar liggen. De belangrijkste rol ligt immers altijd bij de vraagsteller zelf. Het geluk in de vorm van liefde of een relatie komt iemand dus niet zomaar aanwaaien. We zijn allemaal persoonlijk verantwoordelijk voor de vorm die wij aan ons leven geven en dat geldt ook voor onze individuele toekomstige mogelijkheden. Wat wij op elk moment in het Nu beslissen en scheppen, zal direct invloed hebben op wat de toekomst voor ons in petto heeft.

Paragnost: Nauwkeurig?

Hoe nauwkeurig een helderziende paragnost of raadgevend paranormaal medium de toekomst ook zou kunnen aangeven; de vraagsteller zal er altijd zélf iets voor moeten doen. In de meeste gevallen gaat het er dan om, dat de vraagsteller zich open stelt voor de toekomstige vervulling van zijn of haar wens. Negatieve gedachten (ontkenning) werken natuurlijk als een blokkade en het is de eigen verantwoordelijkheid om daar iets aan te veranderen. De meest eenvoudige “methode” is om te leren affirmeren. Eerst moet er bewustzijn zijn van de negatieve gedachte zélf, waarna er een positieve gedachte (bevestiging) tegenover wordt gezet. Op die manier zal iemands innnerlijke (intentie) en uiterlijke houding (buitenwereld) op korte termijn er voor zorgen, dat de mogelijkheden ook daadwerkelijk een vruchtbare bodem vinden.

Concentreer je op bovenstaande vraag

Sluit even je ogen

Open je ogen en klik op de Zigeuner Kaart

Zoek en lees hieronder het antwoord

Dit Zigeuner Orakel is bedoeld als aanwijzing. Deze kan je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem bij belangrijke levensvragen contact op met een medium, helderziende of paragnost

Random Plaatje