Wat is een Orakel?


In een ver verleden konden mensen met hun vragen en moeilijkheden terecht bij een Orakel. Het beroemdste Orakel uit de geschiedenis was het Orakel van Delphi. In de oudheid diende een priester of priesteres als Orakel. Zo’n Orakel stond in verbinding met de Goden en als de mensen hem of haar raadpleegden, waren de antwoorden afkomstig van die Hogere Bron. Het Orakel uit de Oudheid is te vergelijken met een Medium of Helderziende van onze tijd. In de meeste gevallen hebben goede mediums zich door scholing en ervaring bekwaamd in het duiden van zaken die nog in de toekomst of in een mens zelf (onderbewuste) verborgen liggen.

De moderne Orakels (mediums, helderzienden en paragnosten) gebruiken in de meeste gevallen een hulpmiddel als Tarot , Lenormand , Engelenkaarten , Spirituele Inzichtkaarten, Pendel en Kristallen Bol. De intuitieve gaven die ieder mens van oorsprong heeft, worden vaak gezien als iets dat buiten het normale valt; het paranormale. Maar in wezen is iedereen in staat om die gaven zelf te ontwikkelen. Mindfulness, Meditatie, Intuitieve Ontwikkeling, Droomwerk, Emotionele Healing, Orakelkaarten en Liefdeskaarten zijn allemaal bedoeld om een mens te helpen opnieuw in contact met zijn diepste intuïtieve wezen te komen. Er gaat natuurlijk niets boven een live Orakel. Maar als je een beetje durft te vertrouwen op je eigen intuïtie of als je jouw eigen intuïtie juist wat meer wilt ontwikkelen, dan voorziet het digitale tijdperk en Horoscoop Orakel in een nieuwe vorm van paranormale begeleiding.

Digitale Orakels verschillen eigenlijk niet van materiële Orakels zoals de eerder genoemde Tarot, Lenormand en Engelenkaarten. In de wereld van spirituele zelfhulp zijn er inmiddels keuzemogelijkheden genoeg. We komen Sleutel Kaarten, Chakra Kaarten, Yoga Inzicht Kaarten, Magische Wegwijzers, Soulmate Kaarten, het Kwan Yin Orakel, het Orakel van Camelot en nog veel meer tegen. De prachtig vorm gegeven Orakels van Horoscoop Orakel zijn nieuwe, levendige en originele Orakels. Net als dat echte kaarten je de weg kunnen wijzen en antwoorden kunnen geven, kunnen de digitale Orakels van Horoscoop Orakel je verder helpen op weg naar meer Inzicht.

Lees ook: Erkende Mediums


wat is een orakel

orakel van delphi

Alle Orakels en Tarotleggingen zijn bedoeld als aanwijzing. Zij kunnen je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem bij belangrijke levensvragen contact op met een medium, helderziende of paragnost