Engelen Orakel

Er komt een Engel op jouw Pad. Welke is het?

Maak je hoofd zoveel mogelijk leeg.
Denk even aan niets.
Sta open voor Engelen Energie.
Klik vervolgens op de kaart.

Deze Engelenkaarten zijn bedoeld als aanwijzing en kunnen je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem bij belangrijke levensvragen contact op met een medium, helderziende of paragnost

Deze Engel komt op jouw Pad:

Random Image

Engelenkaarten leggen

Dit Orakel van Engelenkaarten is eenvoudig, laagdrempelig en toegankelijk. Zodra je zelfs maar een kleine vraag heb, staan de Engelenkaarten je graag bij. Het antwoord is altijd duidelijk en helder. Trek een kaart voor de dag van vandaag en houd het trefwoord van de Engelenkaart in je achterhoofd, waardoor je de lessen van de dag beter zult zien. Of stel een vraag voor een bepaalde periode. Alle vragen zijn mogelijk, of je nu wilt weten of je een bepaald project wel of niet moet starten, of je wel de juiste weg bewandelt etc. Deze Engelenkaarten zijn altijd je bondgenoten!
Engelenkaarten worden ook door veel mediums, paragnosten en helderzienden van Horoscoop Orakel geraadpleegd tijdens telefonsiche consulten. Afhankelijk van de behoeften van de vraagsteller aan de andere kant van de bellijn, gebeurt het meestal aan het begin of aan het einde van een sessie. Aan het begin van een consult kunnen Engelenkaarten bijvoorbeeld helpen om te inventariseren waar bepaalde knelpunten liggen. Aan het einde van een sessie, zal het eerder gaan om een advies of "huiswerk"dat door de beller zou kunnen worden gedaan om de oplossing van een probleem te ondersteunen, tot aan een volgende sessie.

© 2018 Horoscoop Orakel