Geluk Orakel

Waar of hoe ervaar jij vandaag het meeste Geluk? Doe dit orakel en kom er achter...

Concentreer je op datgene waar je nu naar verlangt. Voel het met heel je aandacht. Klik vervolgens op het Klavertje Vier en zie hoe jij dichter bij jouw geluk kunt komen. Geluk zit in de eenvoud!

Dit Geluk Orakel is bedoeld als aanwijzing en kan je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem bij belangrijke levensvragen contact op met een medium, helderziende of paragnost

Je ervaart vandaag het meest geluk:

Random Plaatje

Je dag wordt bepaald door een veelheid
aan invloeden!

Elke dag is weer anders. Dat kunnen jouw eigen innerlijke stemmingen zijn, maar ook invloeden van buitenaf. Het zijn die laatste invloeden in combinatie met jouw “klikmoment” die het voor jou beste antwoord tevoorschijn toveren. Als je klikt op het klaverblad, dan wordt dat moment bepaald door alles dat zich in jou afspeelt. In combinatie met de intuïtieve antwoorden die voortdurend en onzichtbaar in het Geluk Orakel rondgaan, krijg je een tip, advies of inzicht dat op dat moment en voor deze dag voor jou het meest treffend is. Neem jouw persoonlijk antwoord mee gedurende de dag en je zult elke dag weer een geluksvoordeeltje hebben.

Heb je de behoefte om meer inzicht in jouw geluksmogelijkheden te krijgen. Bel dan met een van de paranormaal begaafde medewerkers van Horoscoop Orakel. Speciaal geselecteerde paragnosten, helderzienden en mediums staan je te woord met een luisterend oor en een heldere visie op jouw mogelijkheden en toekomst .

Wist je dat...

geluk

Wat is geluk?

Is geluk een toestand waarin lijden, stress, zorgen en wanorde afwezig zijn? Het is niet realistisch om te denken dat geluk een blijvende staat van volheid, voldoening en sereniteit is. Geluk is geen absolute staat, maar een relatieve staat die voortdurend in beweging is. We zijn zelden in een perfecte staat van geluk, net zo goed als dat we zelden in een totaal ongelukkige staat verkeren. Geluk is veel meer een totaalplaatje van ons huidige leven en van de richting en betekenis die we het geven. Het is iets dat ons bevredigt en vervult.

Geluk is breed, onvolmaakt en wisselvallig

Net als tegenspoed, is geluk niet volmaakt en niet statisch of onbeweeglijk. Geluk en ongeluk zijn geen absolute staten. Er is een ongelooflijke verscheidenheid aan niveaus van tevredenheid en ontevredenheid en er zijn oneindige niveaus van intensiteit van levensgeluk. Als je over het algemeen tevreden bent met je leven, neig je naar geluk, het tegendeel geldt ook voor tegenslag.

Zonder tegenslag is er geen geluk

Gelukkig zijn, vereist niet de afwezigheid van lijden, stress of moeilijkheden. Zonder tegendeel kan niets bestaan en het uitbannen van het lijden in de hoop gelukkig te zijn, zou de zekerste manier zijn om ongelukkig te zijn. Weten hoe te lijden om de juiste redenen en accepteren dat lijden deel uitmaakt van een gezond leven is een van de kenmerken van gelukkige mensen.

Geluk bestaat alleen in het Hier Nu

Geluk wordt beleefd in het huidige moment maar hangt niet noodzakelijkerwijs af van wat er gebeurt in het huidige moment. Geluk is een totaalbeeld van ons huidige leven. Op moeilijke momenten moeten we proberen niet het fragment maar het totaalbeeld te zien.

De twee factoren die het geluk het meest beïnvloeden zijn:

1- Het vermogen om te leven en uitdrukking te geven aan genot, behoeften, vreugde en het hele scala van emoties en aangename gevoelens die we ervaren, subtiel of intens.

2- Het vermogen om tegenslagen en moeilijkheden in het leven het hoofd te bieden teneinde te voorzien in onze onvervulde behoeften, onze tekortkomingen. onze grenzen te verleggen, enz.

Wij zijn dus zelf verantwoordelijk voor ons geluk.

Natuurlijk hebben veel externe factoren invloed op ons geluk, maar ondanks die impact zijn het niet de externe factoren die het geluk het meest bevorderen of schaden; het is ons vermogen om om te gaan met levenssituaties of ze nu prettig zijn of niet.

© 2018 Horoscoop Orakel