Alle Mooie orakels op een rij

Deze Mooie Orakels zijn bedoeld als aanwijzing. Deze kunnen je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem bij belangrijke levensvragen contact op met een medium, helderziende of paragnost

Antwoord Orakel

Om antwoord te krijgen op een ja/nee vraag, kun je dit orakel doen.


Engelen Orakel

Welke Engel komt op je pad om jou de komende tijd te steunen?


Regenboog Magie

Hoeveel Regenboog Magie laat jij vandaag toe? Doe het Orakel!


Geluk Orakel

Kom er achter hoe of waar je vandaag het meeste geluk ervaart!


Jouw Dag Engeltje

Welke Engelen Energie is er vandaag speciaal voor jou?


Heksen Magie


Doe dit krachtige orakel en ontdek nieuwe inzichten!

Wolken Orakel

Welke wolken drijven er vandaag voorbij? Wat vertellen zij jou?


Tarot Antwoord Orakel

UNIEK: Een Kring van Tarot Wijzen geeft antwoord.


Ken Jezelf

Hoe goed ken jij Jezelf? Doe dit Orakel en ontdek wie jij bent.


Chakra Weetjes

Hoeveel weet jij van de chakra's? Doe het orakel en leer.


Dag Bloempje

Welke energie is er vandaag voor jou volgens deze mooie bloempjes?


Zigeuner Orakel

Direct antwoord op belangrijke Levensvragen.


Geld Orakel

Hoe sta je er financieel voor? Hoe gaan jouw geldzaken?


Ontspannen dag?

Wordt het een drukke of rustige dag? Voorspel de (ont)spanning.


Pendel Orakel

Heb je een vraag? Laat de Pendel helpen! Doe het Pendel Orakel.


Jouw Daghoroscoop

Wat is jouw voorspelling voor vandaag? Bekijk jouw horoscoop.


Horoscoop Orakel: Dé astrolijn met hart voor de magische mens

Het woord "astro"zegt het al. De afkorting "astro"staat voor astrologie, horoscopen, planeten, voorspellingen en orakels. Aangevuld met een bellijn, zijn alle ingredïenten voor een unieke astrolijn aanwezig. Op de bellijn van Horoscoop Orakel vind je tal van mogelijkheden om je vragen live aan de beste helderzienden, paragnosten en mediums voor te leggen. Daarom is Horoscoop Orakel niet alleen een uitzonderlijk mooie astro-site, maar ook een astro-lijn met gerenomeerde paranormale medewerkers. Wat kom je hier allemaal tegen? In allerlei rubrieken vind je een veelheid aan leuke en magische mogelijkheden, om via je eigen intuitie, antwoorden te krijgen op je vragen. Als je snel een antwoord wilt van kaarten kun je een groot aantal verschillende Rider Waite Tarot dagkaarten en Lenormand dagkaarten trekken. Maar voor dagelijkse voorspellingen zijn er ook nog verschillende pendel orakels, daghoroscopen, regenboogorakels en nog veel meer antwoordorakels. Als het gaat om uitgebreidere en gedetailleerde voorspellingen, antwoorden en inzichten, kun je kiezen uit een groot aanbod aan Tarot kaartleggingen, Orakels en Horoscopen.

Ook voor de beste Mediums, Paragnosten en Helderzienden

De beste mediums, helderzienden en paragnosten met hun visie op de liefde, persoonlijke toekomstige trends en alle andere levensthema's, staan in het para-team van spirituele consulenten voor je klaar. Op de bellijn kun je tegen betaling kiezen voor de consulent die bij jou past. Je hebt geen creditcard of betaalkaart nodig, want alle consulten vinden telefonisch plaats. Bovendien kun je in de loop van 2018 er ook voor kiezen om via de astrolijn te chatten in plaats van te bellen met speciaal geselecteerde en opgeleide paranormaal begaafde consulenten. De astrolijn van Horoscoop Orakel is bedoeld om het magische een plek te geven in je hart; net als toen je nog een kind was en als vanzelfsprekend oog had voor het wonderbaarlijke en magische. We wensen jou als bezoeker veel plezier in een wonderlijke wereld van pendels, kaarten, orakels, mediums, paragnosten en helderzienden! Ontdek dat er véél meer is tussen hemel en aarde dan wij vermoeden.

© 2018 Horoscoop Orakel