Jouw Dagbloempje

Bloemetjes geven zachtheid

Welk Dag Bloempje steunt jou vandaag?

Maak je hoofd zoveel mogelijk leeg. Denk even aan niets. Sta open voor Bloemen Energie en klik vervolgens op het kaartje om te zien welk Bloempje jou vandaag extra steun geeft.

Het Dagbloempje is bedoeld als aanwijzing en kan je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem bij belangrijke levensvragen contact op met een medium, helderziende of paragnost

Je krijgt vandaag steun van:

Random Image

De taal van bloemen

Wist je dat de taal van bloemen Floriografie wordt genoemd? Met bloemen breng je bewust of onbewust boodschappen over. De bekendste boodschap is natuurlijk de boodschap van Liefde die door rozen of rode rozen onweerlegbaar wordt overgebracht. De taal van bloemen omvat geur, kleur, vorm en… de bedoeling of boodschap die achter het geven van bloemen zit! Wat zeggen bijvoorbeeld bloemkleuren? Witte bloemen staan symbool voor puurheid en frisheid. Maar ook voor eenvoud, onschuld en pure liefde. Gele bloemen brengen weer meer een boodschap over die vitaal en vrolijk is. Oranje bloemen staan voor warmte, zon en een nieuw begin. Rode bloemen zijn verbonden met passie, verliefdheid en liefde. De Dagbloempjes van Horoscoop Orakel zijn bloempjes van inzicht en advies. Ze zijn persoonlijk, warm en liefdevol. Welk bloempje is voor jou vandaag belangrijk? Kom er zelf achter en lees jouw eigen bloemetjes dagtip via de speciale virtuele geuren! Leg je je vragen tóch liever voor aan een van de consulenten van Horoscoop Orakel? Kijk dan eens op de pagina Live Mediums en ervaar wat onze mediums, helderzienden en paragnosten ook voor jou kunnen betekenen.

Een schot in de Roos met Jouw Dagbloempje !

Elke bloem heeft veel facetten die inwerken op ons gemoed. Vorm, geur, kleur, grootte... Als we maar willen kijken, ruiken en voelen, dan kunnen bloemen ons heel veel zeggen over onszelf. Niet voor niets zijn er veel gezegden waarin een bloem centraal staat.

De bloemetjes buiten zetten = ervan genieten en even los gaan.
Een muurbloempje zijn = onzichtbaar of onopvallend zijn
Slapen als een roos = heerlijk slapen
Op rozen zitten = het erg goed hebben (financieel)
Geen rozen zonder doornen = alles kent twee kanten
Rozengeur en mananschijn = alles is even mooi
De weg gaat niet over rozen = het is niet altijd makkelijk
Bloemen verwelken, schepen vergaan = alles is vergankelijk
Onder de roos = in het geheim
Aan de rand van het ravijn, bloeien de mooiste bloemen = als je risico's durft te nemen, kun je meer succesvol zijn
Ook tussen de mooiste bloemen groeien brandnetels = niets is perfect

Energieën van de Schepping gaan vooraf aan elke materiële vorm. Ook bloemen zijn vormgegeven energieën, die hun eigen kwaliteiten hebben. Aan de hand van die verscheidenheid aan kwaliteiten, geeft Jouw Dagbloempje iets persoonlijks aan voor jou. Laat je bekoren en neem het bloempje gedurende de dag met je mee!