Pendel Orakel


Heb je een vraag en wil je antwoord via de Pendel? Dat kan bij Horoscoop Orakel!

Concentreer je op jouw vraag. Kijk naar de pendel en wacht totdat hij verschillende keren heeft rondgedraaid. Als het antwoord niet klopt, dan kun je er van uit gaan, dat je de vraag niet duidelijk of onvolledig hebt geformuleerd. Er kan ook ruis ontstaan door bewuste sturing of onbewuste sturing uit jezelf.

Dit Pendel Orakel is bedoeld als aanwijzing en kan je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem bij belangrijke levensvragen contact op met een medium, helderziende of paragnost


Voel je vraag en stel deze zo duidelijk als mogelijk is. Sluit je ogen en klik met gesloten ogen op het Orakel.

De pendel zegt:

Random Alaatje
© www.horoscooporakel.nl

Hoe werkt het Pendelen?

Een helderziende, medium of paragnost gebruikt een pendel om op een snelle, directe en nauwkeurige manier antwoorden te krijgen. Tussen positieve en negatieve antwoorden ligt natuurlijk een heel gebied aan mogelijke antwoorden. Het leven is immers niet zwart-wit. Pendelkaarten zijn samengesteld uit vooraf vastgestelde antwoorden. Ze liggen meestal op een plat oppervlak zoals een tafel en de pendelaar houdt de pendel tussen twee vingers en stemt zich af op de persoon die de vraag stelt en de vraag zelf. De Pendel is eigenlijk een verlengstuk van iemands intuitie. Het intuitieve deel van een mens gebruikt een andere taal dan het denkend, voelend en handelend deel. Het intuitieve deel is niet te analyseren en niet te verklaren, maar iedereen die weleens heeft gependeld weet, dat de beweging wordt aangestuurd door een onverklaarbare kracht in de mens zelf. Het is dan ook onjuist om te denken, dat het de Pendel is, die de antwoorden geeft. De Pendel geeft alleen maar aan wat de intuitie van een mens al weet en de pendel wordt hierdoor aangestuurd. Horoscoop Orakel heeft een voor iedereen toegankelijk Pendel Orakel gemaakt. Je kunt nu zelf pendelen en er is maar één voorwaarde om tot goede antwoorden van de pendel te komen. Richt je aandacht naar binnen in jezelf en wacht op het juiste moment om op de pendelkaart te klikken. Veel plezier met dit unieke Orakel! Wil je echt gedetailleerde achtergrondinformatie aan de hand van een Pendel consult? Bel dan met een van de ervaren mediums, paragnosten en helderzienden van Horoscoop Orakel.