Mystieke Deuren

Bezoek de mystieke waarzegkamer in het appartement van Mme. Lenormand in Parijs. Elke dag een mysieke voorspelling als de deuren zich openen!

Ontspan en tel even tot drie. Stem je af op het gevoel dat je hebt. Vraag dan: "Welke boodschap verschuilt zich vandaag achter de deuren voor mij?". Klik dan op de deuren om ze te openen en kom te weten, welke voorspelling er vandaag achter de deuren voor jou verborgen ligt.

Inspireer me

Welke boodschap verbergt zich achter deze mystieke deuren?

Random Image

Het Lenormand Orakel "Mystieke Deuren" is bedoeld als aanwijzing. Het kan je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem voor live advies contact op met een van onze live astro mediums , integere helderzienden en erkende paragnosten

Wist je dat...


Waarzeggen met mevrouw Lenormand

De oorsprong van het Lenormand kaartspel

Marie Anne Lenormand (1772-1843) was in de Napoleontische tijd een beroemd en zelfs berucht ziener. Zij is een fascinerend personage en historisch gezien een beetje een feministische held in een tijd van occulte renaissance die vaak gedomineerd werd door mannen. Ze had zeer mooie periodes in haar leven, maar kende ook haar donkere uren, juist vanwege haar beroep. Ze oefende haar helderziendheid met een ogenschijnlijk gewone stapel speelkaarten, maar met verschillende symbolen en raadselachtige woorden die ze zelf op haar kaarten had geschreven.

Geboorte van de Lenormand-mythe

Haar roem was zo wijdverbreid, dat haar naam al snel synoniem werd met waarzeggen, en het is niet verwonderlijk dat ze de favoriete helderziende van gekroonde hoofden en beroemde personages werd. Maar dat weerhield haar er niet van haar "werk" overwegend anoniem te blijven doen.

Grote en Kleine Lenormand

De grote Lenormand is een spel van 54 kaarten, zeer fascinerend, maar van een onthutsende complexiteit, zelfs voor een ervaren waarzegster. Het spel is doorweekt met esoterische symbolen uit de mythologie, alchemie, geomantie, astrologie, en zelfs de taal van bloemen is aanwezig. De kleine Lenormand is een eenvoudiger en duidelijker set van zesendertig kaarten aangebracht en makkelijker te gebruiken.

Antwoorden van Lenormand

Het spel van mevrouw Lenormand zit vol betekenissen en symbolen, en haar interpretatie is zeer compleet, want als je een vraag stelt, zul je heel duidelijk antwoorden kunnen krijgen.

© 2018 Horoscoop Orakel