DENKEN-VOELEN-HANDELEN

Drie tarotkaarten legging

Denken voelen en handelen is niet altijd in balans. Hoe zit het bij jou? Doe deze legging.

De eerste kaart geeft aan op welke manier je denkt. De tweede kaart laat je zien op welke manier je de dingen voelt en beleeft. De derde kaart laat je zien in welk handelen dat resulteert.

Ga met je aandacht naar binnen en voel wat er nu aanwezig is bij jou. Klik op de kaarten om te zien in welk handelen jouw denken en voelen resulteert. 

Zo denk jij

Random Ram

Zo voel jij

Random Stier

Zo handel jij

Random Tweeling

Denken, voelen en handelen in harmonie

Deze tarotkaarten legging vormt in haar geheel een beschrijving van hoe je functioneert als denkend, voelend en handelend mens. In een ideale wereld werken denken, voelen en handelen goed samen. Helaas functioneren we niet altijd even ideaal en is het zo dat onze meest belangrijke functies niet zo goed of soms zelfs helemaal niet samenwerken. En dan zijn het dus eilandjes die niet met elkaar communiceren. Lees de beschrijvingen bij elke Tarotkaart goed en vergelijk ze met elkaar. Als ze tegenstrijdig zijn of niet goed met elkaar overeenkomen en je graag beter zou willen functioneren, trek dan je conclusies en gebruik je Tarotlegging als manier om te groeien en jezelf te ontwikkelen op een bepaald gebied. Kom je er niet uit of heb je wat begeleiding of ruggensteun nodig? Is je doel om te denken wat je voelt, te voelen wat je denkt en ernaar te handelen? Neem dan contact op met een van de consulenten op de pagina Live Mediums. Onze helderzienden, mediums, paragnosten, tarotkaart leggers, lenormand leggers, numerologen en astrologen zijn er om jou verder te helpen!

Geselecteerd door Horoscoop Orakel: