Balans Legging: Denken-Voelen-Handelen

Drie tarotkaarten legging

Denken voelen en handelen is niet altijd in balans. Hoe zit het bij jou? Doe deze legging.

De eerste kaart geeft aan op welke manier je denkt. De tweede kaart laat je zien op welke manier je de dingen voelt en beleeft. De derde kaart laat je zien in welk handelen dat resulteert.

Ga met je aandacht naar binnen en voel wat er nu aanwezig is bij jou. Klik op de kaarten om te zien in welk handelen jouw denken en voelen resulteert.

Deze Tarot Legging is bedoeld als aanwijzing. Deze kan je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem voor antwoorden en inzichten contact op met een live medium , betrouwbare helderziende of paranormaal consulent

Zo denk jij

Random Ram

Zo voel jij

Random Stier

Zo handel jij

Random Tweeling

Denken, voelen en handelen in harmonie

Deze tarotkaarten legging vormt in haar geheel een beschrijving van hoe je functioneert als denkend, voelend en handelend mens. In een ideale wereld werken denken, voelen en handelen goed samen. Helaas functioneren we niet altijd even ideaal en is het zo dat onze meest belangrijke functies niet zo goed of soms zelfs helemaal niet samenwerken. En dan zijn het dus eilandjes die niet met elkaar communiceren. Lees de beschrijvingen bij elke Tarotkaart goed en vergelijk ze met elkaar. Als ze tegenstrijdig zijn of niet goed met elkaar overeenkomen en je graag beter zou willen functioneren, trek dan je conclusies en gebruik je Tarotlegging als manier om te groeien en jezelf te ontwikkelen op een bepaald gebied. Kom je er niet uit of heb je wat begeleiding of ruggensteun nodig? Is je doel om te denken wat je voelt, te voelen wat je denkt en ernaar te handelen? Neem dan contact op met een van de consulenten op de pagina Live Mediums . Onze helderzienden, mediums , paragnosten, tarotkaart leggers, lenormand leggers, numerologen en astrologen zijn er om jou verder te helpen!

Wist je dat......

Tarot psychologie: De twee hoofdfuncties van de Tarot

De Tarot fascineert vooral door twee complementaire aspecten:
Ten eerste zien we de rijkdom van de symboliek die in de kaarten aanwezig is. Hun symbolen zijn heel herkenbaar en voldoen aan de behoefte van velen om de wereld te begrijpen en betekenis te geven. Aan de andere kant is er de verbazingwekkend praktische toepassing die de "prenten" kunnen bieden. De Tarot als "psycho-tarot" is te zien als een hulpmiddel voor het verkennen van onbewuste mechanismen en als remedie voor de wonden van de ziel. Deze dubbele functie, zowel theoretisch door de Kennis die het ons geeft, als praktisch door de mogelijkheid om de kennis in prentvorm over te brengen, is heel vervullend. Tijdens een trekking wordt de Tarot tot leven gewekt en geeft hij verrassende antwoorden op onze vragen. Door op magische wijze onze vragen te beantwoorden, voedt de Tarot ons dagelijks leven en beantwoordt het de vragen die voortkomen uit onze pijn.

Hoe werkt het eigenlijk?

Als kaarten blind worden gekozen en weer in het deck worden terug geschoven, worden dezelfde kaarten vaak meerdere keren achter elkaar getrokken. Dit verrast en verbaast veel mensen. Het geeft aan, dat de kaart die getrokken wordt overeenkomt met de bewuste of onbewuste gedachte die op dat moment aanwezig is. Onze gedachten zijn eigenlijk alomtegenwoordig. Gemiddeld zijn er ongeveer 60.000 gedachten per dag per persoon! Ze zijn vast of vluchtig, obsessief of rusteloos. Ze zijn nauw verbonden met functioneringspatronen die we in onze kindertijd hebben aangeleerd. Dus onze gedachten ontsnappen ons en lijken niet tot ons te behoren. Soms lijken ze er te zijn om onze ziel te verduisteren, te rommelen en te produceren wat we liever niet zouden willen laten gebeuren. Inmiddels weten we maar al te goed, dat we onze wereld met onze gedachten scheppen. Als we kaarten uit het Tarot Deck trekken, onthullen ze onze gedachten. Als deze vreedzaam en bewust zijn, kunnen we de kaarten trekken die we het liefst willen. Als onze gedachten onrustig en angstig zijn, zullen de kaarten ons aansporen om een diepgaande verkenning van het huidige probleem aan te gaan en de oplossingen te overwegen. Door middel van hun beelden en symbolen bereiken zij ons onderbewuste en onbewuste, net zoals onze nachtelijke dromen dit doen. En zo genezen de kaarten onze ziel.

© 2018 Horoscoop Orakel