Het Mysterie van de Heremiet

De Heremiet werpt Licht op jouw Verleden en laat het Mysterie van jouw Toekomst zien !

Volg de instructies (het is niet moeilijk!) en ontdek het Mysterie van jouw Toekomst.
Om een meer persoonlijke en exacte duiding te krijgen, kun je contact opnemen met een live tarotist .


LET OP: Na elke klik worden de tarotkaarten opnieuw geschud.
Dezelfde kaart kan meerdere keren voorkomen in jouw Heremiet Kaartlegging.

BEGIN MET LICHT

Klik op de lantaarn en de Heremiet werpt Licht op jouw Verleden

Random Image

De Heremiet heeft informatie nodig uit jouw verleden om het Mysterie van jouw Toekomst te kunnen onthullen.
Daarom volgende vier kaarten:

Kaart 1: Pijn uit het verleden

Terwijl je klikt zeg je in jezelf: "Dit deed het meest pijn in mijn verleden"

Random Tweeling

Kaart 2: De les uit het verleden

Terwijl je klikt zeg je in jezelf: "Dit heb ik er van geleerd"

Random Stier

Kaart 3: Geluk uit het verleden

Terwijl je klikt zeg je in jezelf: "Dit was het mooiste in mijn verleden"

Random Ram

Kaart 4: Waardevol resultaat

Terwijl je klikt zeg je in jezelf: "Dit heeft het mij gebracht"

Random Kreeft

Goed gedaan, je bent al erg ver!
NU KOMT HET MYSTERY VAN DE HEREMIET !

De Heremiet kijkt naar links terwijl hij jouw situatie verlicht.
Daardoor werpt hij Licht (INZICHT) op jouw verleden.

Het Mystery

Klik op de Heremiet. Nu zal hij Licht op jouw Toekomst werpen.

Random Weegschaal

Kaart 5: Toekomst Kans

Terwijl je klikt zeg je in jezelf: "Dit is een kans in mijn Toekomst"

Random Leeuw

Kaart 6: Toekomst Blik

Terwijl je klikt zeg je in jezelf: "Dit komt in de Toekomst naar mij toe"

Random Maagd

Wist je dat...?


Het mysterie van de Tarot

Op zoek naar het verloren paradijs

Het Tarot-kaartspel is een origineel en fundamenteel spel van intuïtie. De tarotkaarten zijn sleutels die boodschappen van de oude beschavingen ontcijferen. Tarot afbeeldingen zijn gemaakt om esoterische kennis over te dragen en zijn het resultaat van een coderingsmethode die is ontleend aan de grote mythen van de mensheid. Vóór de creatie van de geschreven taal, werden de verschillende tradities mondeling overgebracht alvorens plaats te maken voor tekens en symbolen. Het waren de eerste stappen naar een zicht op de creatie van het enorme allegorische universum, dat vandaag de dag de basis is van de speelkaarten en ook die van de Tarot.

De architectuur van de Tarot

Als we de 78 arcana's als architectuur en als een zorgvuldig georganiseerd prentenboek beschouwen dat een strikt gedefinieerde hiërarchische structuur volgt, dan kunnen we ervan uitgaan dat het Tarot-spel een ideaal systeem is met een gesloten combinatie van symbolen. Onder deze ogenschijnlijk onschuldige verschijning schuilt wijsheid en occulte kennis. We moeten altijd beseffen, dat het gaat om filosofische, spirituele en psychologische aspecten. De Tarot zelf combineert verschillende dimensies en kan dus op verschillende manieren worden geïnterpreteerd: alchemistisch, kabbalistisch, esoterisch of magisch. Natuurlijk kunnen tarotkaarten ook gebruikt worden als instrument voor zelfkennis, persoonlijke ontwikkeling en toekomstvoorspelling.

Wat betekent TAROT

TAROT in het Sanskriet betekent "ster". TORAH in het Hebreeuws betekent "de wet van Mozes". TAR betekent "weg" en RO- betekent "koninklijk" in het oude Egypte. ORAT betekent "hij zegt" in het Latijn. TAO- is "de universele weg". Het woord TAROT omvat al deze betekenissen.

De inhoud

De 78 kaarten bevatten 78 arcana's: 22 grote arcana's en 56 kleine arcana's, waarvan 40 numerieke kaarten en 16 niet-numerieke kaarten (4 koningen, 4 koninginnen, 4 ridders en 4 schildknapen). De term "Arcana" (geheim) in plaats van "kaart" geeft aan, dat de Tarot een esoterische betekenis heeft. Door de verborgen allegorie, de vormen en kleuren, maar ook de personages en objecten die worden weergegeven, wordt de kaart zowel een mysterie als beschermer van geheimen; een alchemistische proces. Het archtypische concept komt voort uit Jung's filosofische studies en verbindt ons met de inhoud van de meest archaïsche en oudste geschiedenis van de mensheid, die we waarnemen door het prisma van het collectief onbewuste. Kortom, het archetypische systeem vormt de onderliggende gedragspatronen, het model, het plan, het concept, de universele matrix waarmee we ons identificeren. De 22 grote arcana van de Tarot staan voor de 22 stappen die overwonnen moeten worden om te kunnen worden verbonden met de 22 componenten van onze menselijke en goddelijke psyche.

De Tarot gaat de diepte in

Terwijl de grote Arcana de belangrijkste motieven, de prominentste accenten en richtingen vertegenwoordigt, weerspiegelt de kleine Arcana de processen en de dynamiek van onze ziel; een oneindige verscheidenheid aan aspecten van het leven, fenomenen, gebeurtenissen en ideeën die het leven ons voorschotelt. De 4 kleine arcana's vertegenwoordigen de 4 elementen als basis van de fysieke wereld. De Staven, als vuurkaarten van de spirituele wereld, worden geassocieerd met passie en inspiratie. Zij zijn een lichtbron die zichzelf kan ontbranden waardoor een grote vlam van ideeën kan ontstaan.
De Bekers, als waterkaarten en tarotkaarten van emoties, worden geassocieerd met diep gevoelde elementen. We gebruiken kommetjes om vloeistoffen in te gieten, we drinken met kommen, we verdrinken ons verdriet in wijn. De Zwaarden zijn als luchtfoto's van de geest en worden geassocieerd met spiritueel bewustzijn en communicatie. Zwaarden zijn gedachten, ideeën, woorden die als zwaarden door de lucht snijden. Pentakels of Munten zijn de aardse kaarten van het materiële bestaan, Ze worden geassocieerd met de fysieke aspecten van het leven in de vierdimensionale wereld. Zij zijn een symbool van de ware realiteit van de fysieke wereld, objecten, materie en geld. De perceptie van de symbolische functie van elk Tarot-mysterie, moedigt ons aan om naar onszelf te kijken en in ons zelf te duiken. Tegelijkertijd vraagt het ons om ons naar de buitenwereld te keren om de uitwerking van de mogelijke prognose van gebeurtenissen te herkennen.

© 2018 Horoscoop Orakel