Lenormand Dagkaart

Wil je weten wat volgens Madame Lenormand vandaag jouw voorspelling is? Trek een Lenormanddagkaart.

Maak je hoofd leeg. Stem je af op het gevoel dat je hebt. Klik dan op de achterkant van de Lenormandkaart om te zien wat jouw lenormand tarot dagkaart is.

Hoe ziet jouw dag er uit?

Random Image

Deze Lenormand Dagkaart is bedoeld als aanwijzing. Deze kan je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem voor astro advies contact op met een van onze live astro mediums , goede helderzienden of bekende paragnosten

Lenormand Waarzegkaarten

Marie-Anne Lenormand was een beroemde franse waarzegster die leefde van eind 18e tot in het begin van de 19e eeuw. Zij kreeg vooral naam door haar accurate voorspellingen die vooral het franse koningshuis en de adel betroffen. Internationaal werd zij bekend met haar voorspellende kaarten; de Lenormand kaarten. Net als bij de Tarot en de Tarotkaarten , staan de afbeeldingen centraal in de kaarten. Elke afbeelding wordt gelezen of geïnterpreteerd in verbinding met de kaarten die eromheen liggen en heeft veel mogelijke betekenissen met uitgebreide beschrijvingen. Veel betekenissen liggen op het eerste gezicht voor de hand, andere zijn niet meteen duidelijk. Net als bij de Tarot zal een ervaren Lenormand kaartlezer de eigen intuïtie moeten kunnen verbinden met kennis van de kaarten, hun betekenissen en de opgedane ervaring in het leggen en duiden van de kaarten. De kaarten kunnen worden gebruikt om inzicht in jezelf en je situatie te krijgen. Elke kaart geeft informatie via de afbeelding, de naam van de kaart, het versje en het medaillon. Er is dus best wel wat nodig om een goede Lenormand duiding te doen. Wil je ervaren hoe een ervaren Lenormand kaartlegger of kaartlegster werkt? Kijk dan eens bij de Live Mediums naar een medium, paragnost of helderziende met een Lenormand specialiteit of profiel.

Wist je dat......

Succesvolle voorspellingen van de beroemde Mme. Lenormand:

Marie-Antoinette

"U zult slechts een paar jaar leven, Uwe Majesteit. U zult sterven door de guillotine". Vier jaar later werd Marie-Antoinette's hoofd van haar lichaam gescheiden door het scherpe mes van de guillotine.

Robespierre, de Marat en Saint-Just

In 1793 werd Lenormand bezocht in haar salon in de rue de Tournon door de Marat, Robespierre en Saint-Just. Voor alle drie voorspelde ze een gewelddadige dood. "Jij zult de eerste zijn," zei ze tegen Marat. "Robespierre en Saint Just zullen sterven door onthoofding" voegde ze eraan toe. Een paar maanden later werd Marat door Charlotte Corday in bad doodgestoken en een jaar later werden Robespierre en Saint-Just van verraad beschuldigd en geëxecuteerd.

Napoleon Bonaparte

Lenormand voorspelde dat het Franse leger verslagen zou worden door Russische troepen en dat er een beschamende ballingschap op Napoleon Bonaparte wachtte, evenals eenzaamheid en een pijnlijke dood.

Alexander I

Enkele dagen na het bezoek van Alexander I kreeg Lenormand bezoek van de russische revolutionair Pavel Pestel en de adelijke legerofficier Sergej Muraviov-Apostol. "Je zult worden opgehangen," voorspelt ze. "Maar de edelen worden niet geëxecuteerd door ophanging in Rusland," antwoordde Muravyov. "Wij zullen dus een uitzondering voor u maken", zei Maria. Na de onderdrukking van de russische december-opstand werden vijf leiders veroordeeld tot de dood door ophanging. Onder hen: Pavel Pestel en Sergej Mouraviov-Apostol.

Rossini

1829. De Italiaanse componist Gioacchino Rossini wilde weten wanneer hij het grote succes zou gaan bereiken en breidde zijn partituren voor Marie Lenormand uit. Hij vroeg haar om er direct een kaart op te leggen. Maria vertelt hem dat hij geen opera meer zou schrijven en dat hem in Parijs alleen de dood te wachten stond. Na William Tell staakte Rossini grotendeels zijn activiteiten als componist. Rossini staat sindsdien bekend als een getalenteerde kok. Hij leed aan zwaarlijvigheid en stierf in 1868 in Parijs, in grote doodsstrijd.

Honoré de Balzac

Jaar 1832. Marie Lenormand, die een bezoek bracht aan een nobele klant, voorspelde de romantische franse schrijver Honoré de Balzac dat hij een affaire zou hebben met een buitenlandse, met haar zou trouwen en vervolgens zou sterven. Vijf maanden na het huwelijk met de Poolse gravin Evelina Hanska overlijdt Honoré.

Lenormand specialisten bij Horoscoop Orakel

Bij Horoscoop Orakel vind je een aantal live mediums die Lenormand kaarten gebruiken als hulpmiddel. Lenormandkaarten zijn wat eenduidiger en minder symbolisch van aard dan Rider Waite tarotkaarten. Dat betekent niet, dat een goede Lenormand duiding eenvoudig is, integendeel. Een uitgebreide Lenormand Kaart Legging kan heel complex zijn en heel veel duidelijk maken over het verleden, het heden en de toekomst. De intuïtie en creativiteit van de kaartleggende consulent bepalen voor een groot deel de waarde van het consult.

© 2018 Horoscoop Orakel