Bereik jouw Doel

Heb je een doel voor ogen? Weet je niet precies hoe je nu verder kunt? Ontdek nieuwe inzichten met deze tarot kaartlegging.

Concentreer je op jouw doel. Zie voor je hoe je het resultaat graag zou willen. Trek de kaarten één voor één en doe het niet te snel. Hoe hoger jouw concentratie, hoe nauwkeuriger de antwoorden en inzichten!

Zo doe je het nu

Random Image

Dit is beter

Random Plaatje

Dit is het resultaat

Random Afbeelding

De Tarot als Personal Coach

Je kunt deze tarotlegging gebruiken als een soort personal coach. Misschien ben je bezig met een project of met iets op je werk. Misschien is er iets in je privé of liefdesleven waar je onzeker over bent. Of wellicht wil je gewoon wat ideeën opdoen om je relatie een boost te geven! Alles wat we graag doen of moeten doen heeft een begin en een eind. We hebben dus eigenlijk altijd wel een doel voor ogen. Als we ons doel niet bereiken, dan ligt dat vaak aan het feit dat we ons doel tijdens het proces hebben bijgesteld of zelfs zijn vergeten. De mogelijkheden die er lagen kunnen zich dan niet ontwikkelen omdat we van onze weg zijn afgeweken en soms zelfs verdwalen.

Er komt niets meer terecht van wat we eigenlijk hadden willen bereiken.

Hoewel je met deze legging een stukje op de goede weg kunt worden gezet, is het natuurlijk beter om persoonlijk advies te krijgen. Je krijgt veel meer informatie en er zullen meer onderwerpen naar voren komen die verbonden zijn aan jouw thema. Wil je contact met een van onze consulenten? Kijk dan eens op de pagina Live Mediums, waar je kunt kiezen uit een ervaren medium, paragnost of helderziende die bij jou past.

Geselecteerd door Horoscoop Orakel: