Bereik jouw Doel

Heb je een doel voor ogen? Weet je niet precies hoe je nu verder kunt? Ontdek nieuwe inzichten met deze tarot kaartlegging.

Concentreer je op jouw doel. Zie voor je, hoe je het resultaat graag zou willen. Trek de kaarten één voor één en doe het niet te snel. Hoe hoger jouw concentratie, hoe nauwkeuriger de antwoorden en inzichten!

Deze Tarot Legging is bedoeld als aanwijzing. Deze kan je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem bij belangrijke levensvragen contact op met de beste live mediums en bekende paragnosten online.

Zo doe je het nu

Random Image

Dit is beter

Random Plaatje

Dit is het resultaat

Random Afbeelding

De Tarot als Personal Coach.

Je kunt deze tarotlegging gebruiken als een soort personal coach. Misschien ben je bezig met een project of met iets op je werk. Misschien is er iets in je privé of liefdesleven waar je onzeker over bent. Of wellicht wil je gewoon wat ideeën opdoen om je relatie een boost te geven! Alles wat we graag doen of moeten doen heeft een begin en een eind. We hebben dus eigenlijk altijd wel een doel voor ogen. Als we ons doel niet bereiken, dan ligt dat vaak aan het feit dat we ons doel tijdens het proces hebben bijgesteld of zelfs zijn vergeten. De mogelijkheden die er lagen kunnen zich dan niet ontwikkelen omdat we van onze weg zijn afgeweken en soms zelfs zijn verdwaald.

Er komt niets meer terecht van wat we eigenlijk hadden willen bereiken.

Hoewel je met deze legging een stukje op de goede weg kunt worden gezet, heeft persoonlijk tarot advies natuurlijk een grote meerwaarde. Je krijgt nóg meer informatie en er zullen meer onderwerpen naar voren komen die verbonden zijn aan jouw thema. Wil je om die reden contact met een van onze consulenten? Kijk dan eens op de pagina Live Mediums , waar je kunt kiezen uit een ervaren medium, paragnost of helderziende die bij jou past.

Wist je dat......

Hoe motiveer je jezelf om je doelen te bereiken?

Het dagelijkse leven kan worden gezien als saai en moeilijk te dragen als je niet echt weet welke kant je op moet gaan. Het leven kan verwarrend zijn als je geen richting, geen visie en geen levensplan hebt. Het definiëren van doelstellingen is noodzakelijk om bronnen van tevredenheid te vinden en om een reële ontwikkeling op de lange termijn te verzekeren. Motivatie is de motor die je dichter bij de doelen brengt die je jezelf stelt en het zijn de uitdagingen die bij het leven horen. Vervolgens wil je natuurlijk optimaal profiteren van de positieve spin-offs die de uitdagingen voortbrengen.

Hoe motiveren we onszelf in het leven om onze doelen te bereiken?

Elke inspanning is een stap in de goede richting. Pas als je een doel hebt, begin je je eigen pad uit te stippelen. De lengte van dit pad is afhankelijk van de moeilijkheid van de uitdagingen die je aangaat. Let er dus op, dat je de smaak voor voldoening gevende prestaties niet verliest als je niet onmiddellijk resultaten ziet. Daar moet je je dus van bewust blijven. Blijf zien, dat je elke dag dichter bij je doelen komt, zolang je ze maar in gedachten houdt en je inzet.

Je instelling is doorslaggevend.

Het concrete is niet het enige dat telt. Ook het leren, het begrijpen van de uitdaging en de te realiseren krachten die erbij nodig zijn, participeren in de realisatie. Ken ieder van die aspecten het belang toe dat ze verdienen. Het is ook belangrijk om je doelen op te splitsen. Als je hoog mikt, moet je de af te leggen weg niet zien als een sprint, maar als een marathon. Je bent als een fietser. En door het opsplitsen van je doelstellingen verdeel je je race in verschillende stadia van meer en minder belang.

Beloon jezelf

Het is nodig om jezelf te belonen wanneer je je stappen zet. Beschouw elke stap als een succes dat het vermelden waard is. Gun jezelf op de goede momenten een passende beloning. Dat helpt je om de hoop niet te verliezen. Om te begrijpen hoe je jezelf kunt blijven motiveren om je doelen te bereiken, is het goed om een werkboek bij te houden. De inhoud van je werkboek correspondeert zowel met de acties die je dagelijks onderneemt als met de behaalde resultaten. Zo verlies je nooit het totaalplaatje uit het oog en blijf je zicht houden op de details en je weg naar succes.

Hoe zorg je ervoor dat je de juiste doelen stelt?

Hoewel doelstellingen altijd al een belangrijke plaats hebben ingenomen in het werkveld, vertrouwen professionals in persoonlijke ontwikkeling op bepaalde doelstellingen om iemand in staat te stellen zichzelf te vinden. We hebben allemaal ambitieuze verwachtingen en (kleine) dromen, terwijl we vaak vergeten om onszelf af te vragen of we wel bezig zijn met de juiste doelen. Hoewel het belangrijk is om specifieke doelen te stellen, is het van nog essentieler belang om ervoor te zorgen, dat deze doelen overeenkomen met je échte wensen en échte behoeften.

Inventariseer je behoeften en wensen

Bij het stellen van doelen, zowel op de werkplek als in het privéleven, moet je altijd uitgaan van de behoeften en verlangens. Met andere woorden; om de juiste doelen te stellen is het essentieel om te beginnen met het definiëren van je werkelijke behoeften, verlangens en verwachtingen in het algemeen. Deze drie elementen zijn bepalend voor de keuze van elk van je doelstellingen, met name die waaraan je het meeste belang moet hechten.

Prioriteiten stellen

Inventariseer al je prioriteiten in het leven, of het nu gezondheid, liefde, werk, persoonlijk welzijn of geld is. Aan de hand van de verlangens en behoeften, kun je prioriteit geven aan de belangrijkste doelstellingen áchter de doelstellingen die als secundair kunnen worden beschouwd. Als bijvoorbeeld je gezondheid belangrijker voor je is dan je financiën, dan stuur je jouw doelen in die richting. In dat geval gaat het om het leren eten van gezonde en evenwichtige maaltijden en zorg te dragen voor regelmatige lichaamsbeweging, zelfs als het betekent dat je er grotere dingen voor moet opgeven of veranderen.

Focus op de essentie

Je hebt de juiste doelen gesteld als je je op het essentiële kunt concentreren. Het is belangrijk dat je één primair doel en meerdere secundaire doelen hebt. Om het nog eenvoudiger te maken; om je doelen te kunnen realiseren, moet je geluk boven alles plaatsen. Daarom moet je hoofddoelstelling vooral betrekking hebben op je geluk. Als je gelukkig wilt zijn, moet je weten wat het is om liefde te geven en te ontvangen. Concentreer je energie dan op het soort relatie dat jij je wenst. Het kan een romantische relatie zonder verplichtingen zijn, het kan samenwonen, trouwen en een gezin stichten zijn, enz. De sleutel is; écht weten wat je in het diepste van je hart wenst.

Als je steun nodig hebt bij het ontdekken van je wensen, behoeften en doelen, bel dan een medium, helderziende of paragnost van Horoscoop Orakel.

© 2018 Horoscoop Orakel