Lenormand Verleden Heden Toekomst

Wil je inzicht in Verleden - Heden - Toekomst? Doe dan deze Lenormand 3 kaart legging

Ga met je aandacht naar binnen en voel wat er nu bij jou aanwezig is. Klik dan één voor één op de kaarten om jouw nieuwe verleden inzicht, heden inzicht en toekomst inzicht te zien.

Deze Lenormand Kaartlegging is bedoeld als aanwijzing. Deze kan je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem voor spiritueel advies contact op met een helderziend live medium, paragnost of waarzeggend coach.

Random Image
Random Plaatje
Random Afbeelding

Sinds de oudheid spelen Orakels en voorspellingen een rol in het leven van mensen...

Al in het oude Atlantis van voor de jaartelling, waren er astrologen die erg kundig waren in het voorspellen van de toekomst. Vaak betrof het een al of niet gunstige match tussen toekomstige echtparen. Het voorspellen via kaarten werd pas rond het jaar 300 na christus populair. Nog altijd bestaan er kaartendecks die gemaakt zijn om een inzichtelijke en een voorspellende functie te hebben. Zo kennen we bijvoorbeeld de Tarot , Engelenkaarten , Inzichtskaarten en Orakelkaarten. De Verleden-Heden-Toekomst legging op deze pagina is van de hand van de beroemde waarzegster Madame De Lenormand . Stel duidelijk je vraag in jezelf en als het moment goed voelt begin je met je kaartlegging door op de kaarten te klikken. Het werkt precies hetzelfde als met een echt Lenormand kaartendeck. Ontdek hoe de lenormand kaarten jou inzicht geven en jouw waarschijnlijke toekomst zichtbaar maken.

Wist je dat......

Mme. Lenormand

Mevrouw Lenormand is waarschijnlijk de beroemdste waarzegster uit de 19e eeuw. Zij was zowel vriendin als vertrouwelinge van de door Napoleon gekroonde keizerin Josephine en de franse staatsman Robespierre. Het verhaal van Madame Lenormand is in meerdere opzichten erg verrassend. Ze werd geboren in 1772 en kwam al heel vroeg in de koninklijke abdij van de Benedictijner vrouwen terecht. Onder de zusters valt ze op door haar vurige verbeelding en haar talenten als "ziener". Al op zevenjarige leeftijd voorspelt ze de zusters groot financïeel geluk. Rond 1787 verhuisde zij naar de stad en werd ze leerling naaister. De tiener begon kaarten te leggen voor de mensen om haar heen en gaandeweg kreeg ze een steeds grotere bekendheid. Op haar veertiende vertrok zij naar Parijs, solliciteerde als verkoopster en hervatte zij haar voorspellende kaartleggingen.

Verboden helderziendheid

Er was slechts één ding dat haar echt interesseerde: het oefenen van haar kaartleggingen met haar favoriete spel, de "Grote Éteilla" om haar helderziende gave verder te ontwikkelen. In 1787 vertrok de jonge Lenormand naar Londen en werd ze gaandeweg de officiële ziener van de engelse koninklijke familie. In slechts drie jaar tijd verwierf zij aanzien en faam! De rusteloze Marie-Anne Lenormand verveelde zich echter en koos ervoor om terug te keren naar haar geboorteland. Zij woonde in de Rue de Tournon in Parijs, het beroemde adres van de 18e eeuwse alchemist, de Graaf van Saint-Germain, Omdat helderziendheid in Frankrijk verboden was kon zij er niet openlijk voor uitkomen. Boven haar deur stond dan ook simpelweg: "Mme. Lenormand, boekhandelaar".

Napoleon

Helderziend zijn tijdens de Franse Revolutie was geen zegen en zij werd verscheidene malen gearresteerd. Deze arrestaties versterkten echter haar populariteit. De franse filosoof, politicus en vrijmetselaar Marat, Robespierre en de revolutionair Saint-Just, werden verliefd op de jonge dame en waren verbaasd over haar rake voorspellingen. Zij waren vaak bij haar te vinden en waardeerden haar talent en voorspellende gaven. De grootste steun van mevrouw Lenormand was Josephine de Beauharnais, de vrouw van Napoleon. Zij was gedurende vele jaren haar vertrouwelinge en vriendin.

Spionnen

Een andere invloedrijke figuur in het leven van mevrouw Lernormand was de Parijse politieprefect Fouché. Samen creëerden zij een heus netwerk van spionnen in de hoofdstad. Een groot aantal conciërges, kamerdienaars, dansers, lakeien, courtisanes en koetsiers werden vakkundig bewerkt en omgekocht. Zij verstuurden dagelijks vertrouwelijke verslagen die zowel Lenormand's helderziende visies als de Fouché's politierapporten ondersteunden. Op dat moment waren mevrouw Lenormand en Fouché de best geïnformeerde personen in Parijs. Tot op de dag van vandaag is Mme. Lenormand nog steeds bijzonder populair. Dit dankt zij meer aan haar kaartspellen dan aan haar geschriften waarin ze haar dromen en visioenen vertelt en prat gaat op haar prestigieuze leven en sociale ontmoetingen.

Lenormand Tarotset

Tot groot plezier van velen laat zij onvoltooide manuscripten na, maar vooral haar beroemde Tarotset wordt nog altijd erg gewaardeerd en veel gebruikt. Er zijn twee bekende tarotsets van Mevrouw Lenormand; de grote set met 54 kaarten en de kleine set met 36 kaarten.

Tarot online

Bij Horoscoop Orakel kun je niet alleen je eigen tarot intuïtie en tarot kennis vergroten. Je kunt ook bellen met tarot specialisten of tarot consulenten. Zij helpen je graag verder en zetten hun ervaring in om jou inzicht te geven in de thema's die je nu bezig houden. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor een tarotlegging toekomst en voor een tarot numerologie consult. Op de astro bellijn van Horoscoop Orakel vind je een select aantal mediums, paragnosten en helderzienden . Enkelen zijn ook werkzaam als paranormaal therapeut, paranormaal psycholoog, astroloog of life-coach.

© 2018 Horoscoop Orakel