Het Geheim van de Dwaas


De Dwaas is zo dwaas nog niet!

Onthul samen met mij de geheimen van de Dwaas en ontdek meer over jezelf. Het is niet lastig en ik help je stap voor stap!


LET OP: Na elke klik worden de kaarten opnieuw geschud dus dezelfde kaart kan meerdere keren voorkomen in jouw "Geheimen-Kaartlegging".

De Dwaas lijkt in eerste instantie een dwaas maar...

is hij dat ook? Bekijk de afbeelding van de tarotkaart "De Dwaas". Zodadelijk gaan we verschillende delen van de kaart onder de loep nemen om jouw geheimen te onthullen.

Kaart 1:

We beginnen met de 0. Nul lijkt niets te zijn. Maar deze 0 heeft de vorm van een ei en staat symbool voor het ontstaan van iets nieuws. Bovendien schijnt de zon op 0 en dat zorgt voor extra groei kansen.

Wat voor nieuws kan er komende tijd voor jou ontstaan?

De Dwaas en de 0

Nieuwe kansen:

Random Leeuw

Kaart 2:

De kaart van de knapzak. Het lijkt dwaas om slechts een knapzak mee te nemen. Echter..... het is juist slim van de Dwaas om niet de hele rugzak van het verleden mee te zeulen. Hoe zit het bij jou? Heb je ook iets vanuit je rugzak in de knapzak gedaan? Deze kaart staat symbool voor dingen die jij uit het verleden hebt kunnen loslaten.

De Dwaas en de Knapzak

Verwerkt uit het verleden:

Random Tweeling

Kaart 3:

De kaart van het wapperende kleed. De Dwaas kan makkelijk genieten door vol overgave mee te stromen met wat er is. Het kleed staat hier symbool voor. Hij laat het meewaaien met dat wat er is.
Ben je er klaar voor? Dan mag je op de volgende kaart klikken. Waar zou je meer van kunnen genieten als je bewust in overgave durft te gaan?

De Dwaas en het Kleed

Hier kun je van genieten:

Random Stier

Kaart 4:

De kaart van de Roos. De Dwaas heeft een witte Roos in zijn hand. Hij neemt Liefde overal mee naartoe. In vol vertrouwen geeft en ontvangt hij Liefde.
Hoe is het momenteel met jouw Liefdes Leven? Klik op de kaart voor nieuw inzicht.

De Dwaas en de Roos

Jouw Liefdesgevoel:

Random Ram

Kaart 5:

De kaart van de Hond. De Dwaas heeft zijn trouwe viervoeter altijd bij zich. Hij voelt zich nooit alleen, ook al bewandelt hij vaak alleen zijn Levenspad. De Hond staat symbool voor jouw sociaal leven. Ben je klaar voor nieuw inzicht? Klik op de kaart voor inzicht in jouw sociaal leven.

De Dwaas en de Hond

Jouw Sociaal Leven:

Random Kreeft

Kaart 6:

De kaart van het onbekende. Vol zelfvertrouwen kijkt de Dwaas naar het onbekende. Hij stapt er niet zomaar in, maar hij verkent stapje voor stapje nieuwe mogelijkheden. De Dwaas geeft je nu een blik in de nabije Toekomst. Klik op de kaart om te zien wat je voor mogelijkheden hebt komende tijd.

De Dwaas en het Onbekende

Jouw Toekomst Blik:

Random Maagd

Je hebt het goed gedaan. Hoe aandachtiger je deze legging hebt gedaan, hoe meer je hebt geleerd over jezelf. Misschien wil je de kaarten nog eens opnieuw bekijken om nog meer inzichten te ontdekken.

Vond je deze tarotlegging mooi, goed of leuk? Deel deze dan op Facebook, zodat meer mensen zichzelf beter leren kennen. (Wees niet ongerust: Jouw persoonlijke legging wordt niet gedeeld.)