Vijf tarotkaarten: De Tendens-Legging

Wil je weten wat volgens de Rider Wait Tarot de tendens is rondom Geluk, Geld, Toekomst, Werk en je valkuil? Doe deze Tendens Legging met 5 kaarten.

Ga naar binnen met je aandacht. Maak je hoofd zoveel mogelijk leeg door nergens aan te denken. Voel dat alles er mag zijn. Klik één voor één de achterkant van de Rider Wait Tarotkaarten om de tendens te zien van alle gebieden.

Jouw Geluk Tendens

Random Ram

Jouw Geld Tendens

Random Stier

Jouw Toekomst Tendens

Random Tweeling

Jouw Werk Tendens

Random Kreeft

Jouw huidige Valkuil

Random Leeuw

Een Tarot voorspelling is een beschrijving van tendensen

Een tendens geeft iets aan over hoe iets zich ontwikkelt of in welke richting iets gaat. Een tendens in de Tarot geeft dus geen exacte feiten weer maar meer de manier waarop iets een bepaalde kant uitgaat. Omdat Tarotkaarten (archetypische) beeltenissen van prominent aanwezige krachten zijn die in een bepaalde periode en/of voor een bepaald persoon gelden, kunnen ze gezien worden als voorspellende kaarten. Die voorspellingen zijn beschrijvingen van waarschijnlijkheden en mogelijkheden. Als je je op de juiste manier voorbereidt, kun je in de 5 tarotkaartenlegging of tendenslegging zien, welke krachten van invloed zijn op het gebied van geluk, geld, toekomst en werk. Omdat de Tarot ook een adviserende en inzichtelijke waarde heeft, zie je bovendien wat jouw specifieke valkuil is. De valkuil moet je zien als iets in jezelf dat meer in je bewustzijn mag komen, waardoor de trends een grotere kans hebben om daadwerkelijk werkzaam te zijn voor jou. Onder de consulenten op de pagina Live Mediums zul je meerdere tarotisten of tarot kaartleggers tegenkomen. Het zijn mediums, helderzienden en paragnosten met een Tarot specialisatie die jou te woord kunnen staan als je vragen hebt of graag wilt weten hoe jouw mogelijkheden nu en in de toekomst eruit zien. Denk dan aan thema's als liefde, relatie, werk, financiën, toekomst, zelfontwikkeling, spirituele ontwikkeling, paranormale ontwikkeling en emotionele

Geselecteerd door Horoscoop Orakel: