Tarot Dagkaart - Jouw Dagvoorspelling

Deze Tarot Dagkaart is bedoeld als aanwijzing. Deze kan je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem bij belangrijke levensvragen contact op met een medium, helderziende of paragnost

Random Image

Chat Mediums

Ik wil gratis Engelenkaarten & meer

De Tarot is een magische manier om inzicht te krijgen!

Op deze pagina kun je een tarot dagkaart trekken. Net als op elke andere pagina, is het kaartleggen gratis. Tarotkaarten geven antwoorden en inzichten over het thema dat jou vandaag het meest bezig houdt. Zeggen tarotkaarten ook iets over de toekomst ? Ja en Nee! Zij kunnen aangeven welke waarschijnlijkheden te verwachten zijn. Tarotkaarten kunnen geen absolute voorspellingen doen, omdat er erg veel factoren zijn die met de toekomst te maken hebben. Toch worden Tarotkaarten veel gebruikt om de toekomst te voorspellen en vaak met een verrassend kloppend resultaat. Dat komt omdat de kaarten krachtige symbolen zijn die als krachten werkzaam zijn in het hele universum. Ook als je vragen hebt over de liefde , over een relatie , over je werk, financiën of je toekomst, kan een Tarotkaart of Tarotlegging veel verduidelijken. Wil je een uitgebreide en vakkundige Tarot duiding? Bel dan via de astrolijn een van de speciaal door Horoscoop Orakel geselecteerde live mediums, paragnosten en helderzienden .

Wist je dat......

Verschillende niveaus van de Tarot

De Tarot is te zien als een taart die uit verschillende lagen bestaat. Die lagen komen overeen met de verschillende niveaus van het leven, de toekomstplannen in ieders leven en de verschillende niveaus van begrip. Net als een goed gebakken taart passen de lagen perfect op, in en naast elkaar en vormen zij samen één geheel d.w.z, indien het een leven is dat in ideale zin perfect is uitgebalanceerd.

Wereldlijk niveau

Op het wereldlijk niveau moet elk symbool in de afbeelding apart geïnterpreteerd worden. Elk symbool is als een allegorie (beeldspraak) die niet op zichzelf staat maar in interactie met de andere symbolen begrepen moet worden. Elke afbeelding is als een gebeurtenis in een verhaal dat voor iedereen geldt. Hoewel dit belangrijke niveau een praktisch aanzien heeft, moeten we toch oppassen voor al teveel simplisme.

Tarot betekenis

Het volgende niveau is veel interessanter omdat het de ware betekenis van de Tarot weergeeft. Het gaat in dit niveau om het levenspad, de inwijding van een mens vanaf zijn geboorte tot aan het einde van zijn leven. Dit leven is dus eigenlijk een inwijdingsreis. Er gebeurt niets toevallig. Het leven is een zoektocht naar jezelf die niet alleen de stappen om tot wijsheid te komen laat zien, maar ook wat iemand daartoe verhindert.

Subtiele Tarot

Een volgend niveau is speculatiever van sfeer, omdat het veel geestelijker, holistischer en subtieler is. Op dit niveau gaat het om de geschiedenis van de wereld als onderdeel van de Kosmische bedoeling. Op de schaal van de mens, gaat het om de val van het ego, met alle beproevingen en illusies die dit met zich meebrengt tot aan de uiteindelijke terugkeer naar de Bron. De Tarot gaat hier zowel over de bewustwording van het ego als over het Allerhoogste of hoog bewuste. Hij beschrijft onze verplichte reis door de wereld van het ego, waarvan we de wetten en valstrikken moeten begrijpen om onszelf van onze illusie te kunnen bevrijden en het enige huis te bereiken dat de moeite waard is; het Huis van ons Goddelijk Hart.

Kleine Arcana

Tot slot is er ook nog het niveau van de kleine Arcana. Zij verbeeldt voornamelijk details over de maatschappij, de volkeren en rassen, haar koninkrijken en de verschillende krachten die dit samenstellen. Pentakels of Munten staan o.a. voor de zakenwereld, de Staven voor de industriëlen, de Zwaarden voor de ambtenaren en de Kelken voor hogere waarden en religie.

Horoscoop Orakel en de Tarot

Bij Horoscoop Orakel vind je de Tarot online en je kunt het gratis en onbeperkt gebruiken. Op elk gebied van het leven kun je een tarot legging raadplegen. Omdat het zo universeel is te gebruiken, kun je de Tarot en liefde, Tarot en relatie, Tarot en werk en Tarot en financien steeds weer gebruiken om aanwijzingen te krijgen die je in een nieuwe en goede richting kunnen sturen. Als je diepgaandere en meer gedetailleerde informatie nodig hebt, is het aan te raden om een reading door een tarot-consulent ofwel tarotist te laten doen. Hiervoor kun je terecht bij de paranormaal consulenten van Horoscoop Orakel die in tarotleggingen zijn gespecialiseerd.

© 2018 Horoscoop Orakel