Heb je een dringende vraag over Liefde of Relatie? Doe het Liefdes Orakel

Ga even met je aandacht naar binnen. Stel in jezelf de vraag over Liefde of Relatie. Concentreer je er op en klik vervolgens op het liefdes Hart voor Inzicht.

Ik wil gratis Engelenkaarten & meer


Random Image

Dit Liefdes Orakel is bedoeld als aanwijzing. Deze kan je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Voor antwoorden en inzichten staan onze l ive mediums , kaartleggers en live helderzienden voor je klaar.

Hoe het Liefdesorakel kloppende antwoorden kan geven

Als je weleens Lenormandkaarten , Engelenkaarten of Tarotkaarten hebt gelegd, dan weet je dat het trekken van een specifieke kaart is verbonden met je vraag en met het moment waarop je de kaart trekt. Dat komt door een universele wet die zegt, dat elke energie een andere ermee verbonden energie aantrekt. Bij het Liefdesorakel werkt het precies hetzelfde. Je houdt je vraag en gevoel even vast en zonder erbij na te denken komt er een moment waarop het juist is om op het Orakel te klikken. Probeer niet toe te geven aan de verleiding om nog eens te klikken. Misschien zou je wel een ander antwoord willen, maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat het eerste antwoord van het Liefdesorakel het juiste antwoord is. Hoe werkt het Liefdesorakel? Als in een carroussel blijven dag en nacht ontelbare antwoorden in het Liefdesorakel rondgaan, wachtend op een vraag. Als jij intuïtief op het juiste moment op het Orakel klikt, zal het antwoord verschijnen dat voor jou van toepassing is. De kracht van een Orakel is dat zij het schijnbaar onvoorspelbare kan voorspellen!

Wist je dat...?


Wat is liefde?

Het eerste uitje...

De eerste kus, de eerste belofte, de eerste streling, het eerste project waar twee dromen samenkwamen. Hij was zo wonderbaarlijk, ze was zo mooi, niets bestond zonder hem, de toekomst was niet mogelijk zonder haar en het leven was niets zonder hem. Onze liefde was puur en eeuwig. We transformeerden de wereld, we zouden de mooiste kinderen hebben en we zouden nog lang en gelukkig samen zijn. Niets kon ons tegenhouden. Behalve...

Behalve... het eerste liefdesverdriet .

Hoeveel tranen en huilbuien! Hoe kon hij mij dat aandoen? Ik had nooit gedacht dat ze zo zou zijn! Wat een grote leegte creëert de eerste pijn van de liefde! Hoeveel buikpijn kan het verlies van een geliefde niet veroorzaken. Wat een depressie! En vlak voordat het leven volledig in elkaar stort, komt... een nieuwe liefde. We zullen ons onze eerste tienerjaren meestal met nostalgie herinneren. Het pad van de liefde is bezaaid met valkuilen, maar ook met onbeschrijfelijke geneugten en vreugden. Had ons eerste Liefdes Orakel toch gelijk? Tot het moment dat eindelijk die zeldzame parel arriveert en we de grote sprong wagen. We beloven elkaar altijd lief te hebben, ten goede en ten kwade.

De wrange wereldlijke werkelijkheid.

Maar volgens de officiële statistieken bevestigen slechts twee op de tien echtparen de conclusie die in romantische romans of films wordt getrokken; ze trouwden, hadden twee kinderen en leefden nog lang en gelukkig! We kennen allemaal paren die al sinds hun tienerjaren van elkaar houden, die samen hebben gestudeerd, die mooie kinderen hebben en die gemaakt lijken om de rest van hun leven samen door te brengen. Maar we kennen nóg meer paren die -niet zo verrrassend- zijn gescheiden. Volgens cijfers van de Wereldgezondheidsorganisatie leiden vijf op de tien huwelijken momenteel tot echtscheiding. En drie op de vijf echtparen blijven ten goede of ten kwade bij elkaar, praten niet meer met elkaar of ruziën te vaak of zelfs nooit meer....

Is er een wonderformule?

Wat maakt koppels succesvol als ze samen door de jaren heen gaan? Is er een magische wonderformule die slechts enkelen kennen? Wat maakt, dat sommige mensen nooit problemen lijken te hebben met hun geliefden en anderen altijd bereid zijn om depressief te worden, te klagen of zelfs het leven niet meer aan kunnen? Sommige mensen lijken gelukkig, met of zonder stabiele partners. Anderen klampen zich vast aan de eerste die geen nee kan zeggen. Er is veel geschreven over de moeilijkheden die zich in de liefde voordoen. Honderden boeken laten zien hoe vaak liefde als een soort drug wordt geconsumeerd en als die drug eenmaal ontbreekt, doemen de symptomen op. Wat volgt, is op zijn minst een fysieke en psychologische terugtrekking.

Maar wat is liefde?

Ze zeggen dat liefde een emotie is. Emotie is een beweging, opwinding, een emotionele reactie en over het algemeen intens. Liefde zou dus een gerichte beweging naar iemand zijn. Hoe kunnen twee mensen tijdens hun leven ervoor zorgen dat deze wederkerige beweging voortduurt en stand houdt, ondanks alle wisselvalligheden die men als paar onherroepelijk tegen komt? Er zijn drie essentiële voorwaarden voor de duurzaamheid van liefde: bewondering, droom en seksueel verlangen. En deze drie componenten moeten naar dezelfde persoon toe worden gekanaliseerd. En wederkerig. En stabiel. Maar niet noodzakelijk in de beschreven volgorde.

Verlangen kan voortkomen uit bewondering... en andersom!

Je kunt van iemand houden als je diegene bewondert en als je je door diegene bewonderd voelt. Bewondering is een gevoel van vreugde en voldoening voor wat men mooi of groots vindt. Alleen als er respect en waardering is kan er liefde zijn . Vanaf het moment dat we onzinnige dingen tegen elkaar beginnen te schreeuwen, hebben we de liefde verkwanseld. We zijn het er misschien niet altijd over eens, hoe de kinderen worden opgehaald en hoe er geld wordt uitgegeven (dit zijn de twee belangrijkste bronnen van onenigheid), maar we moeten het er altijd over eens zijn dat de ander een unieke menselijke persoon is die respect en bewondering verdient. Laten we niet vergeten dat twee geliefden ook twee verschillende mensen zijn die elkaar moeten respecteren. De afname van bewondering loopt parallel aan de afname van de liefde. Vandaar het belang om achter je partner te staan.
Twee mensen die van elkaar houden delen dezelfde projecten en dezelfde dromen. Het zijn twee medeplichtigen die samen hun toekomst uitstippelen; de aankoop van het eerste huis of de eerste auto, de komst van het eerste en de volgende kinderen, de professionele successen van de een of de ander, sociale betrokkenheid, vakantie en pensionering.

Het Magisch Wondermiddel: Liefde 2.0

De wereldlijke liefde tussen écht liefhebbende partners is niet iets dat op zichzelf staat en heeft een voorgeschiedenis. Het is het gevolg van de onafhankelijke liefde die in ieder mens bestaat, maar vaak is vergeten. Het is een diepere liefde die in verbinding staat met universele liefde, ofwel: de liefde voor het Bestaan in de meest ruime zin van het woord. Als we het Wonder van het bestaan durven toelaten, ontstaat er als vanzelf een diep gevoel, een diep respect en diepe bewondering voor de Intelligentie die onze wereld en het universum alles heeft geschapen. Geniet van het wonder van een zonsondergang in stilte. Raak ontroerd door de natuur en de dieren die erin leven. Raak ontroerd door je eigen partner! Het is die liefde die kan worden gekanaliseerd naar die éne persoon en zo wordt onvoorwaardelijke liefde verbonden met de wereldlijke liefde en worden zij één en hetzelfde.

Maar hoe doe je dat?

De liefde in jezelf vinden en daardoor in staat zijn om een ander blijvend en stabiel lief te hebben is zowel makkelijk als moeilijk. Het is makkelijk omdat je alleen jezelf ervoor nodig hebt. Om de plek van liefde in jezelf te herontdekken, hoef je niets meer te doen dan in jezelf naar binnen te gaan. Dat kan bijvoorbeeld door middel van bepaalde meditaties en yoga oefeningen. Tegelijkertijd komt er een moeilijkheid om de hoek kijken; je zult door de lagen heen moeten, die je verhinderen om contact te hebben met de liefde in jezelf. Maar dit is niet onoverkomelijk en met voldoende volharding, zul je steeds meer van jezelf leren houden en ontdekken dat de liefde niet buiten je maar binnen in jezelf bestaat. Een ongecompliceerde liefde voor de ander, zonder bagage uit het verleden, komt dan steeds meer in zicht. Het Liefdes Orakel op deze pagina kan je een stukje op weg helpen als je even behoefte hebt aan een andere stem van buiten af. Het Liefdesorakel gebruikt eenvoudige woorden om een richting aan te duiden of om je even op te beuren.

© 2018 Horoscoop Orakel