Tarot Toekomst Ontwikkeling

Zit je in een lastige situatie? Wil je weten wat de beste aanpak is op dit moment? Wil je weten hoe jouw situatie zich ontwikkelt en wat je kunt verwachten in de toekomst?

Dan is dit echt een kaartlegging voor jou! Concentreer je op de situatie waar je inzicht in wilt. Denk er aan en voel wat het met je doet. Trek dan langzaam één voor één de kaarten. Laat ze op je inwerken en ontdek nieuwe inzichten in jouw lastige situatie, die misschien niet meer zo lastig lijkt!

Deze Tarot Legging is bedoeld als aanwijzing. Deze kan je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem voor een bellijn advies contact op met een paranormaal medium, een live helderziende of ervaren paragnost

Dit is de beste aanpak in deze situatie

Random Image

Zo kan het zich komende tijd ontwikkelen

Random Plaatje

Dit is jouw Toekomst kans

Random Afbeelding

Hoe je het meest uit deze legging haalt!

Deze Tarot Toekomst Legging kan jou aangeven welke persoonlijke weg je kunt volgen om tot een uiteindelijk positief resultaat te komen. Op die manier ben je eigenlijk je eigen helderziende en doe je je eigen kaartlegging. De eerste kaart is de kaart van de beste aanpak. Je kunt de informatie van deze kaart gebruiken om de manier waarop je de dingen normaal gesproken doet, te vergelijken met de sfeer en het advies van de kaart. Misschien komt die al overeen met hoe je het nu doet en hoef je alleen nog maar te “fine-tunen”. Het kan ook zijn dat deze kaart helemaal niet matcht met wat je verwacht. Dan is het een uitdaging om het eens van een andere kant te bekijken, je verwachting even los te laten en misschien wel iets heel anders te gaan proberen! Het doorbreken van vaste patronen is immers een van de waardevolle functies van tarotkaarten.

Als je deze tarotlegging doet heb je waarschijnlijk een vraag die op dit moment voor jou belangrijk is. Sta daarom open voor de informatie en doorbreek oude patronen waar het nodig is. De tweede kaart geeft aan welke ontwikkeling kan plaats vinden als je de tips van de eerste kaart met je meedraagt. De laatste kaart is een weergave van de meest waarschijnlijke toekomst, aan de hand van de eerste twee tarotkaarten. Deze tarot drie-kaart-legging daagt je uit om naar jezelf te kijken, te veranderen wat aan verandering toe is of verstandig is en te handelen naar jouw beste innerlijk weten. Zie deze tarotlegging als een ruggensteun en als manier om je motivatie betere vleugels te geven. Als je een écht uitgebreide en gedetailleerde tarotduiding wilt, dan is het aan te raden om te bellen met een van onze mediums, paragnosten en helderzienden.

Wist je dat......

Omgekeerde Tarotkaarten

De Tarot kent ook omgekeerde kaarten ofwel; kaarten die "op de kop" liggen. Ervaren Tarotleggers zullen soms gebruik maken van "omgekeerde kaarten". Een omgekeerde kaart leidt ons naar de "negatieve" kant van de kaart, het thema of de mens . In het algemeen betekent het, dat de energie die de kaart symboliseert wordt vertraagd of geblokkeerd. Een bepaalde kwaliteit of eigenschap van een mens drukt zich dan niet uit zoals het is bedoeld. Voor sommige omgekeerde "actiekaarten" zullen we bijvoorbeeld zeggen dat dit niet het moment is om iets te doen of dat iets niet werkt op dit moment. Echter, omgekeerde Tarot kaarten zijn niet altijd negatief! Er zijn uitzonderingen omdat sommige kaarten die ondersteboven in de trekking liggen, juist een "positieve" boodschap kunnen aangeven. Het is zelfs heel goed mogelijk om een volledig omgekeerde legging op een volledig positieve manier te interpreteren. Maar wat is het nut van het trekken van omgekeerde kaarten? Is het wel nodig om ook met omgekeerde kaarten te werken? Eigenlijk is het gewoon een kwestie van gezond verstand en analyse....

Positief en negatief

Elke kaart heeft lichte en donkere kanten. Beide kanten zijn even belangrijk, ongeacht of een kaart ondersteboven ligt of niet. Doelbewust met omgekeerde kaarten werken, zou wel kunnen resulteren in te negatieve duidingen of interpretaties. Zoals gezegd; een omgekeerde kaart is niet per definitie een negatieve kaart. Omgekeerde kaarten kunnen zeker een blokkade of een vertraagd project aanduiden, maar ook de lichte kanten van omgekeerde kaarten en de overige kaarten moeten worden meegenomen in de volledige duiding. Het is dus niet persé nodig om met omgekeerde Tarotkaarten te werken. De posities van de kaarten en de combinatie van hun onderliggende betekenissen zijn immers al voldoende, om zowel het negatieve als het positieve op een goede manier te kunnen zien. Elk potentieel, positief of negatief, is geïntegreerd in elke Arcana. De Tarotkaart "De Wereld" bijvoorbeeld, is o.a. een kaart van prestatie, maar afhankelijk van zijn plaats in de legging, kan de kaart ook een opsluiting en een moeilijk of beperkende start van iets aangeven. Een Tarotlegger ofwel Tarotist houdt zich niet alleen bezig met de kennis en interpretatie van de Tarotkaarten. Hij of zij moet vooral de eigen intuïtie gebruiken bij het duiden van de kaarten en communiceren met de vraagsteller.

Tarot consulenten

De meeste paranormaal begaafde live mediums van Horoscoop Orakel, zijn gespecialiseerd in het leggen van de Tarot. In de loop van 2018 kun je bij Horoscoop Orakel niet alleen terecht op de bellijn, maar kun je ook terecht voor een paranormaal chat. Een mooi en makkelijk alternatief voor het huidige telefonisch medium consult.

© 2018 Horoscoop Orakel