Relatie Tarot Legging

Wat vinden jullie van elkaar? Zes tarotkaarten legging

Deze legging is bedoeld om dichter bij elkaar te komen door elkaar beter te begrijpen. Zie de uitkomst niet als absolute waarheid, maar herken dat elke kaart ook over een deeltje van iemand kan gaan. Durf je bewuster te worden? Doe deze relatie tarotlegging!

Ga naar binnen met heel je aandacht. Denk aan je partner en voel wat er nu aanwezig is. Klik één voor één op de kaarten en doe het niet te snel. Laat elke kaart even op je inwerken. Realiseer je nogmaals, dat het kan zijn dat de kaart slechts over één deeltje van een van jullie iets zegt. Om een meer persoonlijke en exacte duiding te krijgen, kun je contact opnemen met een live tarotist.


Zo zie jij jezelf:

Random Image

Zo ziet de ander zichzelf:

Random Ram

Zo zie jij de ander:

Random Stier

Zo ziet de ander jou:

Random Tweeling

Zo zie jij jullie samen:

Random Kreeft

Zo ziet de ander jullie samen:

Random Leeuw

Relatie Tarot legging: Unieke legging met wel 6 kaarten!

Deze 6 tarotkaarten legging is uniek onder de online tarotkaart leggingen. Bij de meeste online tarotleggingen zie je in één keer al je kaarten open liggen. Dat betekent dat de kaarten één keer worden geschud waarna het aantal kaarten zichtbaar wordt. In de legging van Horoscoop Orakel wordt na elke kaart (klik) het virtuele pak tarotkaarten opnieuw geschud waarbij de reeds omgedraaide kaarten uit het pakje zijn gehaald. Je krijgt daardoor een zeer realistische legging die overeenkomt met échte stoffelijke tarotkaarten. Een voorbeeld: Als je op de kaart “Zo zie jij jezelf” de staven 5 hebt omgedraaid, vervolgens op “Zo ziet de ander zichzelf” klikt, dan krijg je weer een nieuwe kaart uit alle kaarten met uitzondering van staven 5.  De tarotlegging op deze pagina is boven alles een inzichtslegging; inzicht in je zelf, inzicht in de ander én inzicht in jullie samen. Er zijn twee manieren om de kaarten om te draaien. Je pauzeert elke keer een paar seconden voordat je op de volgende kaart klikt om je intuïtie de kans te geven zich af te stemmen of je neemt even 15 seconden de tijd voordat je op de eerste kaart klikt en klikt dan één voor één, maar in een doorgaand tempo op de andere kaarten. Veel plezier en succes met deze uitvoerige inzichtslegging! Heb je behoefte aan méér gedetailleerde informatie over jou, de ander en jullie mogelijkheden? Bel dan voor als je vragen over liefde en relaties met een van de tarotconsulenten van Horoscoop Orakel. Elke dag weer, zitten mediums, paragnosten en helderzienden voor je klaar. Zij werken elk met een eigen gave. De ene consulent is helderhorend of helderziend, de ander helderruikend of heldervoelend. Ervaar het zelf, samen met onze Live Mediums

Geselecteerd door Horoscoop Orakel: