Relatie Tarot Legging

Wat vinden jullie van elkaar? -
Tarotlegging 6 Kaarten

Deze legging is bedoeld om dichter bij elkaar te komen door elkaar beter te begrijpen. Zie de uitkomst niet als absolute waarheid, maar herken dat elke kaart ook over een deeltje van iemand kan gaan. Durf je bewuster te worden? Is liefde voor jou erg belangrijk? Doe deze relatie tarotlegging!

Ga naar binnen met heel je aandacht. Denk aan je partner en voel wat er nu aanwezig is. Klik één voor één op de kaarten en doe het niet te snel. Laat elke kaart even op je inwerken. Realiseer je nogmaals, dat het kan zijn dat de kaart slechts over één deeltje van een van jullie iets zegt.

Deze Relatie Tarot Legging is bedoeld als aanwijzing. Deze kan je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem bij belangrijke levensvragen contact op met een live telefonisch medium , echte helderzienden of spiritueel paragnost

Zo zie jij jezelf:

Random Image

Zo ziet de ander zichzelf:

Random Ram

Zo zie jij de ander:

Random Stier

Zo ziet de ander jou:

Random Tweeling

Zo zie jij jullie samen:

Random Kreeft

Zo ziet de ander jullie samen:

Random Leeuw

Relatie Tarot legging: Unieke legging met wel 6 kaarten !

Deze 6 tarotkaarten legging is uniek onder de online tarotkaart leggingen. Bij de meeste online tarotleggingen zie je in één keer al je kaarten open liggen. Dat betekent dat de kaarten één keer worden geschud waarna het aantal kaarten zichtbaar wordt. In de legging van Horoscoop Orakel wordt na elke kaart (klik) het virtuele pak tarotkaarten opnieuw geschud waarbij de reeds omgedraaide kaarten uit het pakje zijn gehaald. Je krijgt daardoor een zeer realistische legging die overeenkomt met échte stoffelijke tarotkaarten. Een voorbeeld: Als je op de kaart “Zo zie jij jezelf” de staven 5 hebt omgedraaid, vervolgens op “Zo ziet de ander zichzelf” klikt, dan krijg je weer een nieuwe kaart uit alle kaarten met uitzondering van staven 5. De tarotlegging op deze pagina is boven alles een inzichtslegging; inzicht in je zelf, inzicht in de ander én inzicht in jullie samen. Er zijn twee manieren om de kaarten om te draaien. Je pauzeert elke keer een paar seconden voordat je op de volgende kaart klikt om je intuïtie de kans te geven zich af te stemmen of je neemt even 15 seconden de tijd voordat je op de eerste kaart klikt en klikt dan één voor één, maar in een doorgaand tempo op de andere kaarten. Veel plezier en succes met deze uitvoerige inzichtslegging! Heb je behoefte aan méér gedetailleerde informatie over jou, de ander en jullie mogelijkheden in de liefde? Bel dan voor als je vragen over liefde en relaties met een van de tarotconsulenten van Horoscoop Orakel. Elke dag weer, zitten mediums, paragnosten en helderzienden voor je klaar. Zij werken elk met een eigen gave. De ene consulent is helderhorend of helderziend, de ander helderruikend of heldervoelend. Ervaar het zelf, samen met onze Live Mediums .

Wist je dat...?

Tien gouden tips voor jullie relatie

1. Om een probleem op te lossen , moet je eerst op een zo neutraal en eerlijk mogelijke manier overbrengen wat je dwars zit. Laat de situatie niet sudderen en wacht niet tot de andere persoon moet gaan raden wat er mis is.
2.Overweeg samen wat jullie echt zorgen baart .
Dit is een verkennende fase. Probeer je standpunt niet te 'verkopen'. Het gaat er niet om wie gelijk heeft! En probeer het probleem ook niet meteen op te lossen. Luister heel goed naar elkaars zorgen. Houd een open geest. Ga ervan uit dat je graag wilt leren en samen wilt groeien. Leer zoveel mogelijk over wat jou en wat de ander stoort. Je doel is nu slechts: het grote geheel zien en een (mentale) lijst van ieders zorgen ontwikkelen.
3.Ben samen bereid om een "win-win strategie" te volgen .
Denk na over wat je kunt doen om tot een voor beide partijen aanvaardbaar resultaat te komen. Het is echter van cruciaal belang dat je de ander niet vertelt wat hij of zij kan of moet doen, maar wat jij bereid bent om te doen. De beste oplossingen zijn meestal nooit de eerste ideeën. Oplossingen ontstaan uit de ideeën die naar je toe komen als je je ongemakken bekijkt. Evalueer wat voor beiden het belangrijkst is.
4. Zie de dingen niet als problemen , maar als verschillen die jullie uniek maken.
Accepteer elkaars verschillen, respecteer hoe de ander is en bedenk hoe je ervoor kunt zorgen dat jullie verschillen geen constante bron zijn van confrontatie en frustratie.
5.Kies de juiste tijd . Het oplossen van problemen zal waarschijnlijk minder goed werken als je moe, boos, overweldigd, gestresst of afgeleid bent. Bewaar de grote discussies voor een moment waarop jullie allebei het gevoel hebben voldoende open te staan voor de ander. Leer de ander te accepteren zoals hij of zij is. Leer hem of haar daarvoor te waarderen in plaats van te klagen over schijnbare onvolkomenheden. Leer, dat jullie geen concurrenten, maar partners zijn! Dit kan jullie écht helpen om betere oplossingen te vinden voor je problemen. Een niet afkeurende houding verzacht en motiveert om elkaar te behagen.
6. Bied weerstand tegen alles wat je zou kunnen beletten een compromis te vinden. Het gaat dan vooral over persoonlijke kritiek, hooghartige minachting, een defensieve houding en het blokkeren of tegenwerken van de ander.
7. Geef de ander altijd het voordeel van de twijfel. De eerstvolgende keer dat je je teleurgesteld, gekwetst of boos voelt op de ander, moet je niet meteen tot conclusies komen. Is zijn of haar gedrag misschien ingegeven door vermoeidheid, boosheid, zorgen, gekwetstheid of pijn? Misschien bedoelt de ander het wel heel anders? En misschien ben jij zelf wel degene die de ander niet goed begrijpt? Probeer een welwillende uitleg te vinden die je in staat stelt om met liefde en respect met elkaar om te gaan.
8.Behandel elkaar nooit koel en afstandelijk! Dit richt meestal onherstelbare schade aan. Plaag elkaar niet met sarcasme en kritiek. Kilte manifesteert zich bijvoorbeeld wanneer een van de twee een gezicht trekt, de kamer verlaat of geen interesse toont in wat de ander te zeggen heeft. Stoot de ander niet af, door zomaar of te snel van onderwerp te veranderen. Hang niet de lolbroel uit, als de ander behoefte heeft aan een goed gesprek.
9.Begin een gesprek zonder elkaar vanaf het begin te confronteren . Begin voorzichtig met het uiten van gevoelens en het vragen van de mening van de ander in plaats van kritiek te leveren, de schuld te geven of boos te worden.
10.Grijp kleine kansen. Test je probleemoplossende vaardigheden (zoals luisteren zonder oplossingen aan te dragen) zodra er zich kleine problemen voordoen. Tijden dat er weinig spanning is, zijn perfecte kansen om aan je vaardigheden te werken en succes te ervaren.

© 2018 Horoscoop Orakel