Staven


staven


Verbonden met het element Vuur.
Staan symbool voor Innerlijke Kracht.
Geven iets aan over Werk Situatie of bezigheden.

Alle Tarotkaarten van de Staven op een rij

Staven 2

Staven 2

Kernwoorden : Neutraal, Duidelijk, Direct, Inzet

Verlangen naar vrijheid kan soms lastig zijn. Je bent toe aan een nieuw avontuur en tegelijkertijd wil je het oude vasthouden. Durf vaste patronen te doorbreken en zie wat er voor moois op je pad komt!

Staven 3

Staven 3

Kernwoorden : Creativiteit, Hoger niveau, Idee, Succes

Je komt in een stroom van creativiteit en daarmee kun je enorm grote groei gaan ervaren. De dingen die jij bedenkt hebben potentie en het is de hoogste tijd om er méér mee te doen. Er komt een succesvolle toekomst.

Staven 4

Staven 4

Kernwoorden : Ontspanning, Genot, Verbondenheid

Je hebt hard gewerkt en daar word je voor beloond. Samenwerking in verbinding doet je nu goed. Je mag genieten en ontspannen, ook al lijkt de situatie soms wat stressvol. Maak je niet langer druk!

Staven 5

Staven 5

Kernwoorden : Uithouding, Strijd, Strubbelingen, Gedoe

Het is echt nodig om vol te houden! Al lijkt het soms wat veel gedoe. Ondanks de strubbelingen is het belangrijk om ook de humor er van in te zien. Houd vol en chaos transformeert in iets moois.D

Staven 6

Staven 6

Kernwoorden : Overwinning, Optimisme, Succes, Roem

Verdiende waardering is wat deze kaart uitstraalt. Er is iets overwonnen of zelfs gewonnen en er kan een nieuwe richting worden ingeslagen. Je hebt bewezen een goede leider te zijn. Je bent op de goede weg!

Staven 7

Staven 7

Kernwoorden : Uitdaging, Moed, Waakzaam, Initiatief

Staven 7 gaat meestal niet om een letterlijke strijd, maar wel over opkomen voor jezelf. Daarbij is het goed om het gezond verstand op de eerste plaats te zetten. Neem initiatief, maar overschat jezelf niet.

Staven 8

Staven 8

Kernwoorden : Verandering, Vreugde, Ontwikkeling

De enige kaart die daadwerkelijk een snel verloop in de nabije toekomst laat zien. Er komt vooruitgang en dat kan plaatsvinden op meerdere gebieden. Wat je nu doet zal zeker vruchten afwerpen.

Staven 9

Staven 9

Kernwoorden : Onzekerheid, Vertraging, Hindernis, Angst

Deze kaart geeft hoofdzakelijk drie dingen aan. Bijkomen van zware gebeurtenissen; het verleden achter je laten en gerust zijn over de nieuwe fase die nu kan beginnen. Het meeste heb je nu overwonnen en doorstaan.

Staven 10

Staven 10

Kernwoorden : Beklemming, Uitputting, Stress, Plichten

Deze kaart laat zien dat doorzetten nog even nodig is, ook als het moeilijk voelt. Het voelt als teveel hooi op je vork, maar wees gerust! Het einde is in zicht. Verheug je maar alvast op rust en ontspanning.

Schildknaap van Staven

Schildknaap van Staven

Kernwoorden : Nieuwe impuls, Sleur doorbreken

Luister naar jouw wensen. Er komt meer inzicht en helderheid over wat je écht wil. Hierdoor herken je wat belangrijk voor je is en heb je de dingen zelf in de hand. Luister ondertussen ook wat anderen te zeggen hebben.

Ridder van Staven

Ridder van Staven

Kernwoorden : Levenslust, Geheim, Vertrek, Ongeduld

De energie spat van deze kaart af. Het leven wordt optimistisch maar ook wat impulsief tegemoet gezien. Er is een sfeer die verwijst naar een nieuw begin. Probeer wat geduld te hebben, want forceren werkt niet.

Koningin van Staven

Koningin van Staven

Kernwoorden : Vitaliteit, Kansen, Wilskracht, Drama

De Koningin van Staven heeft zowel iets magisch als iets aards. Zij verwijst naar een vruchtbare tijd waarin intuïtief de juiste dingen worden gedaan. Jouw levensenergie is op niveau en daardoor krijg je grote kansen!

Koning van Staven

Koning van Staven

Kernwoorden : Vreugde, Zelfvertrouwen, Idealen

Dit is een krachtige en tegelijkertijd zachte kaart. Van evenwicht. Waar nodig neem je jouw verantwoordelijkheid. Als je bij de verwezenlijking van jouw idealen tolerant en eerlijk bent, zul je er wel bij varen.

Aas van Staven

Aas van Staven

Kernwoorden : Potentie, Enthousiasme, Moed, Wil

Een kaart vol mogelijkheden! Wat je aanpakt zal vruchtbaar zijn. Ook als het even zou tegenzitten zul je probleemloos oplossingen zien. Verbind je passie met vertrouwen en je handelingen zijn succesvol.

Tarotleggingen zijn bedoeld als aanwijzing. Deze kunnen je helpen om een andere of betere richting voor jezelf te bepalen. Neem bij belangrijke levensvragen contact op met een medium, helderziende of paragnost