Datumnotering met Daghoroscoop

Ik wil gratis Engelenkaarten & meer

Nieuw op Helder Inzicht:
Eenhoorns & Feeën Orakel

Ram Daghoroscoop

Random Ram

Stier Daghoroscoop

Random Stier

Tweelingen Daghoroscoop

Random Tweeling

Kreeft Daghoroscoop

Random Kreeft

Leeuw Daghoroscoop

Random Leeuw

Maagd Daghoroscoop

Random Maagd

Weegschaal Daghoroscoop

Random Weegschaal

Schorpioen Daghoroscoop

Random Schorpioen

Boogschutter Daghoroscoop

Random Boogschutter

Steenbok Daghoroscoop

Random Steenbok

Waterman Daghoroscoop

Random Waterman

Vissen Daghoroscoop

Random Vissen

Astrologie - Wist je dat..?

...men in de westerse astrologie 12 sterrentekens kent. Het zijn Ram , Stier , Tweelingen , Kreeft , Leeuw , Maagd , Weegschaal , Schorpioen , Boogschutter , Steenbok , Waterman en Vissen . De plaats die de zon tijdens je geboorte inneemt, bepaalt je sterrenbeeld. Elk sterrenbeeld valt onder één van de 4 elementen: aarde, lucht, water en vuur. Elk teken wordt beheerst door een specifieke planeet : Ram wordt beheerst door Mars, Stier en Weegschaal door Venus, Tweelingen en Maagd door Mercurius, Kreeft door de Maan, Leeuw door de Zon, Schorpioen door Pluto, Boogschutter door Jupiter, Steenbok door Saturnus, Waterman door Uranus en Vissen door Neptunus. De astrologie is een geweldige methode om de trends in een relatie in kaart te brengen. Zo’n analyse heet dan ook een relatiehoroscoop. In een relatiehoroscoop herken je de belangrijkste thema’s van je relatie terug; zowel de sterke als de zwakke punten. Het mooie is, dat je dan als koppel bezig bent met een stukje bewustwording en dat er daardoor meer begrip voor elkaar ontstaat. Nieuwe mogelijkheden en nieuwe openingen kunnen ervoor zorgen dat de dynamiek tussen jullie verbetert of simpelweg levendiger en frisser wordt. Een relatiehoroscoop hoeft niet perse beperkt te zijn tot het astrologisch duiden van een liefdesrelatie . Het kan gaan om elke relatie, zoals bijvoorbeeld een arbeidsrelatie. Heb je je daghoroscoop bekeken, maar wil je diepere inzichten? Enkele consulenten van Horoscoop Orakel zijn astrologen. Wil je gedetailleerde astrologische inzichten en vooruitzichten? Kijk dan eens op de pagina Live Mediums !

gratis daghoroscoop

Astrologie & de Liefde

Bij Horoscoop Orakel kun je behalve een daghoroscoop, ook de tendens tussen twee sterrenbeelden onderzoeken. Hiervoor geven we allereerst een algemene tendens aan, waarbij je kunt zien hoe het gemiddeld gaat tussen mensen met bepaalde sterrentekens. Maar dat is niet het enige. We gaan een stapje verder. In de Astrologie is namelijk niet alleen het sterrenbeeld belangrijk, maar ook de plek waar de maan staat als je wordt geboren, de plek waar venus en mars staan en ook waar alle andere planeten staan. Het is erg individueel en persoonlijk. Ook jouw ascendant speelt hierbij een rol. Om die reden hebben we speciaal voor jou een individuele tendens gemaakt, die er is tussen jou en iemand anders. Dit hebben we gedaan in de vorm van een orakel, omdat een tendens zelfs ook dagelijks kan veranderen. Ben je benieuwd hoe de tendens op gebied van Liefde, Werk of ander vlak momenteel is tussen jou en iemand anders? Bezoek dan de pagina Astrologie en de Liefde .

astrologie Liefde

Trek ook een Tarot Dagkaart

Om een compleet beeld te krijgen van jouw dag, kun je nu elke dag een tarotdagkaart trekken. Door jouw Daghoroscoop te combineren met deze dagkaart, krijg je een completer beeld van de levenslessen die jij vandaag kunt leren. Het is de kunst om de kaarten, samen met jouw daghoroscoop, goed te interpreteren. Je leert het meest indien je dagelijks aan het einde van jouw dag terugkijkt naar de daghoroscoop én jouw tarotdagkaart. Hoe meer je dit oefent, hoe meer vaardigheid je krijgt in het interpreteren van de kaarten en hoe meer je kunt leren over jezelf. Veel succes!

Random Image

Wist je dat...


Sterrenbeeld Tekens

De vroege astronomen merkten lang geleden, dat planeten nooit afwijken van het pad van de zon (ecliptisch pad). Dit pad wordt de dierenriem genoemd en de dierenriemtekens waaruit het bestaat, hebben voornamelijk dierennamen gekregen. De dierenriem is opgedeeld in twaalf delen, ook wel Astrologische tekens of sterrenbeeld tekens genoemd. Zij markeren de "huizen" van de Zon gedurende elke maand van het jaar. De tekens van de dierenriem vielen ooit samen met de sterrenbeelden die hen hun naam gaven. Het duurt 25.800 jaar voordat de zon terug is op het beginpunt van haar ecliptisch pad. De Zon verblijft 2150 jaar in elk astrologisch teken. De dierenriem is al sinds de oudheid van groot belang voor het samenstellen van kalenders, vakantiedata en de tijdsbepaling. Het tijdperk van Stier begon ongeveer 6000 jaar geleden, toen kwam het tijdperk van Ram en daarna het tijdperk van Vissen. Op dit moment zitten we aan het begin van het Aquarius tijdperk.

Sterrenbeeld Tekens en Astrologie

Om aardse gebeurtenissen te voorspellen, is de westerse astrologie vooral geïnteresseerd in de zon en de planeten van het zonnestelsel.
Astrologie en het maken van een horoscoop, is sinds de oudheid een waarzeggende praktijk die wijdverspreid is in alle (oude) beschavingen (Maya's, Arabisch, Egyptisch, Chinees, India, Westen). In het Westen is de astrologie soms veroordeeld en soms aanvaard door het christelijk geloof en door wetenschappers. Het werd ook beoefend in koninklijke rechtbanken. Vooral Nostradamus is beroemd om zijn voorspellingen en die worden vandaag de dag nog steeds gepubliceerd. Ook voor Astronomen als Galileo, Kepler, Tycho Brahe, Cassini en Newton waren de sterrenbeelden en de astrologie een levenslange studie waard.

Het Waterman Tijdperk

Het Aquarius tijdperk bevat kwaliteiten die behoren tot het Sterrenbeeld Aquarius en het Aquarius Tijdperk, zoals:
Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Aanvaarding, Ervaring van vrijheid en vrije wil.
Mensen worden zich (gaandeweg) bewuster van bovenstaande kwaliteiten en integreren ze in zichzelf. Dit kan bijvoorbeeld door meditatie en genezing, waarbij oude patronen en bewustzijnslagen uit de Vissenperiode getransformeerd kunnen worden.

© 2018 Horoscoop Orakel