Astro Engelen

Welke Engel is jouw Astrologische Beschermengel?

Jouw Beschermengel

Elk sterrenbeeld heeft een eigen Beschermengel. Welke Engel beschermt jou?

Dadelijk weet je het!

Begin als volgt:

Kies hieronder jouw sterrenbeeld

Doe dan het Orakel

Je krijgt antwoord op jouw vragen

Ram & Liefde

Kies jouw sterrenbeeld:

Wist je dat...


Beschermengelen

Elke planeet heeft één of meerdere Beschermengelen. Zij oefenen er niet alleen hun invloed op uit maar beschermen tevens de planeet waar zij toe behoren. In het Spanje van de twaalfde en dertiende eeuw floreert de esoterische filosofie door een vruchtbare fusie van de Arabische, Joodse en christelijke cultuur. De christelijke geleerden, die de literaire schatten van de oude Grieken en het Alexandrisch Egypte ontdekken, vertalen deze teksten van Arabisch naar Latijn, terwijl Europa de duisternis van de vroege Middeleeuwen achter zich laat. Het was ook op dit moment, dat de teksten van de Kabbala en de Zohar (commentaren op de Thora) werden geschreven.

Engelen en Planeten

Uit deze tijd stammen de eerste gedocumenteerde voorbeelden die een verband leggen tussen engelen en planeten en hun verbinding met de geboorte horoscoop. Het leggen van verbanden tussen de 7 klassieke planeten, inclusief de zon en de maan en de 7 dagen van het jaar, gaat in ieder geval terug tot de Romeinen. De interactie die voortvloeit uit de beweging en omloop van de planeten, kenmerkt elk moment en beïnvloedt elk ding op Aarde. Deze "Astro Angels" kunnen beschouwd worden als het intelligente principe of deel van de planeten. Zij reflecteren de meest positieve aspecten. De Astro Angels moedigen ons aan om in harmonie met de sferen te leven en helpen ons op basis van hun specifieke vaardigheden.

Waarom hebben we een Beschermengel en hoe herkennen we hem?

Elk mens heeft een aan de geboortedatum verbonden beschermengel die over hem waakt. Er zijn 72 beschermengelen, die verschillende plaatsen in de engelenhiërarchie aannemen en verschillende functies hebben. Wat hun functies ook zijn; zij dragen allemaal zorg voor de mens en voor een goede communicatie tussen de Hemel en de Aarde, tussen het Goddelijke en de Menselijke Wezens. Er is dus niemand die door het goddelijke vergeten wordt. Om je beschermengel te kennen, zijn naam en kenmerken te ontdekken, kunt je hem raadplegen op deze Astro Engelen pagina. Verbind je bevindingen met je horoscoop of dagelijkse horoscoop, en je hebt een meer volledig plaatje van jouw potentieel. Je vindt in ons Astro Engelen Orakel een selectie van 14 uit het totaal van 72 engelen, gerangschikt naar de bij het sterrenbeeld behorende planeet.

Wat is de missie van onze Beschermengel?

De beschermengelen hebben ieder verschillende missies die afhangen van hun status. Maar de primaire missie van alle beschermengelen is om ons te beschermen en over ons te waken, vooral tijdens ongevallen of om te voorkomen dat er fatale ongelukken gebeuren. Maar ze hebben ook vele andere missies; ze begeleiden ons vanaf de geboorte en leiden ons na ons leven op aarde naar het rijk der doden en ze kunnen ons op duizend en één manieren helpen als we ons leven op Aarde doorlopen. Zo kan een beschermengel, indien nodig, ingrijpen wanneer hij een van zijn zeer ongelukkige beschermelingen ziet of hij kan vragen beantwoorden die zijn beschermelingen hem sturen in de vorm van een gebed of affirmatie.

Als Engelen ons beschermen, waarom is er dan nog ellende op de wereld?

De beschermengelen zijn in de eerste plaats gezanten van God om vrede te doen heersen en mensen te helpen op hun weg naar spiritualiteit en innerlijke vrede. Alle beschermengelen werken nauw samen met het Hemelse en zijn directe boodschappers die de goddelijke boodschappen over de Aarde verspreiden. Helaas weten we vaak niet meer hoe we moeten luisteren, zijn we onze intuïtie en welwillendheid te vaak kwijt. Daardoor is de boodschap van liefde en vrede van de beschermengelen steeds moeilijker te ontvangen en over te brengen.

Door geloof in je Beschermengel help je de wereld waarin we leven.

Meer dan ooit heeft de mensheid de hulp van Engelen nodig om ons te hulp te schieten en ons eraan te herinneren dat we allemaal met elkaar verbonden zijn ofwel; dat we allemaal broeders en zusters zijn. Meer dan ooit zouden we onze intuïtie en helderziendheid moeten ontwikkelen om naar de beschermengelen te kunnen luisteren en ons te helpen om onze sereniteit, vriendelijkheid, naastenliefde en onvoorwaardelijke liefde te herwinnen en te leven. Als we ons weer open stellen voor de positieve en ondersteunende krachten van Astro Angels, zorgen we er samen voor, dat we met zijn allen voor een meer positieve, liefdevolle en geweldloze richting kiezen.

Engelenkaarten

De Engelenkaarten op de Astrologische Beschermengel pagina zijn zorgvuldig en vaardig samengesteld. De kennis van Engelen en planeten zijn hier op een prachtige manier met elkaar verbonden en vormgegeven. Er zijn overal wel Engelenkaarten te koop en bovendien zijn er veel Engelenkaarten online te vinden en te raadplegen. Maar de combinatie van engelen en astrologie is een minder bekend en moeilijker te vinden stroming. De Astro Engelen pagina is speciaal voor jou gemaakt en samengesteld door het team van Horoscoop Orakel. De unieke kaarten, de nieuwe informatie en mooie illustraties, afgerond met een inzichtelijk Engelen Orakel, nodigen je elke dag weer uit om stil te staan bij jouw persoonlijke Beschermengel.

© 2018 Horoscoop Orakel